• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

CHP İl Ve İlçe Yönetimi Kan Verdi

CHP İl Ve İlçe Yönetimi Kan Verdi
CHP Zonguldak İl ve İlçe yönetimi kan bağışı kampanyası düzenledi.

CHP Zonguldak İl ve İlçe yönetimi kan bağışı kampanyası düzenledi. Zonguldak Valiliği yanındaki Kızılay Kan Merkezine ait kan toplama aracına gelen partililer burada kan verdiler.

Düzenlenen kan verme kampanyasına, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Kilimli Belediye Başkanı Ali Arslankılıç, CHP İl Başkanı Ahmet Altun, CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, Kili mli İlçe Başkanı Filiz Karademir, Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank, İl Gençlik Kolları Başkanı Volkan Alkaç, İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır ve partililer katıldı.

"ZONGULDAK HALKI YARDIMLAŞMA VE PAYLAŞMA KONUSUNDA ÇOK DUYARLI"

Kan vermenin önemine değinen Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak halkının yardımlaşma ve paylaşma konusunda çok duyarlı olduğunun altını çizdi. Başkan Akdemir konuşmasını şöyle sürdürdü; "Partimizin başlatmış olduğu bu kan bağışı kampanyasını tebrik ediyor ve kutluyorum. Bir ünite kan bir hayat felsefesi ama 3 hayat kurtarır. Allah bu ihtiyaçları göstermesin diyoruz ama mutlaka yaşam içerisinde bunlar yaşanıyor ve mutlaka kan ihtiyacı oluyor. Özellikle Bülent Ecevit Üniversitesi bu konuda çok güzel bir çalışma başlatmıştı. Bizimde il başkanımız ve yönetimi bu konuyu Zonguldak'a yayalım ve Zonguldak halkı bu konuda bilinçli olması adına bu konuyu başlattı. Zonguldak halkımız yardımlaşma ve paylaşma konusunda çok duyarlıdır. Dediğimiz gibi bir ünite kan 4 hayat kurtarsın sloganıyla bu şekildeki çalışmalar hayat bulur ve hastalarımız şifa bulur. Her kan veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz."

Toplumsal dayanışma ve yardımlaşma ruhunu geliştirmek adına kan verme kampanyasını düzenlediklerini söyleyen CHP İl Başkanı Ahmet Altun, "Toplumsal dayanışma ve yardımlaşma ruhunu geliştirmek için bu kampanyayı başlattık. Biz tanımadığımız insanlara dokunmaya özen gösteriyoruz. Burada verilen kan hiç tanımadığımız bir insanın hayatını kurtaracaktır. Bu bakımdan tüm halkımızı kan vermeye davet ediyoruz. Kan veren kişinin hücrelerinin yenileneceğini sıhhatinin daha düzenli olacağını bilerek bu kampanyayı başlattık" dedi.

CHP İl Ve İlçe Yönetimi Kan Verdi

CHP İl Ve İlçe Yönetimi Kan Verdi

CHP İl Ve İlçe Yönetimi Kan Verdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim