• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

CHP İl Kongresi’nde Kiraz TEK Aday

CHP İl Kongresi’nde Kiraz TEK Aday
CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, yarın gerçekleştirilecek olan CHP Malatya İl Kongresi'nde yeniden aday olduğunu ve henüz başka bir ismin adaylık için...

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, yarın gerçekleştirilecek olan CHP Malatya İl Kongresi'nde yeniden aday olduğunu ve henüz başka bir ismin adaylık için başvuru yapmadığını ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Kiraz ile 2014 yerel seçimlerinde CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Olan Mimar Hakan İnci, gazetecilerle bir araya geldi. Yarın gerçekleştirilecek olan CHP İl Kongresi hakkında açıklama yapan mevcut il başkanı Enver Kiraz, yeniden il başkanlığı için aday olduğunu ve henüz kendisinden başka bir ismin aday olmadığını söyledi. İlçe, kadın kongreleri gibi tüm teşkilatların kongrelerinin yapıldığını kaydeden Başkan Kiraz, yarın yapılacak il kongresi ile kongre sürecini tamamlayacaklarını ifade etti. Enver Kiraz, "Yarın ki kongreye Grup Başkan Vekilimiz Özgür Özel de katılacak. Ben kongremize bütün Malatyalıları davet ediyorum. 400 civarında il delegemiz var. 300'den fazla delegemizin bir çağrısı oldu ve biz de o çağrılara kulak vererek aday olduk. Şu ana kadar bir başka aday arkadaşımız görünmüyor. Yeni oluşacak yönetimde daha genç daha dinamik, farklı kesimlerden bir yapı oluşacağından kimsenin şüphesi olmasın. Klasik beklentileri de aşacağız. Yeni bir dönemi başlatacağız" diye konuştu.

Daha sonra açıklama yapan Hakan İnci ise yeni oluşacak il yönetimine önemli görevlerin düştüğünü, kongre sonrası oluşacak yönetimin kentin tamamını kapsayacak şekilde iyi bir analiz yaparak kolları sıvaması gerektiğini ifade etti. Yeni bir sürecin başladığına değinen Kiraz, "Sonuçta herkesin ortak paydası Cumhuriyet Halk Partisi. Yeni bir süreç başladı. Yeni yönetimin, hassasiyetli ve gerçekçi uygulamalarla halka inmesi gerekiyor. Yarınki kongre için bir adayımız var ama siyasette 1 saat bile uzundur, belli olmaz başka bir aday da çıkabilir. Yeni yönetimden özellikle beklentimiz şu, Malatya özelinde iyi bir analiz yapılarak bütün ilçelerin tek tek ele alınarak değerlendirilmesi gerekiyor. Herkesin olumlu olumsuz görüşlerini paylaşması ve öneriler alınması gerekiyor. Oyu düşüren nedenlerin ortadan kaldırılması gerekiyor. İnşallah tabandan gelen yeni seçilen arkadaşlarımızın enerjisi, genel merkeze yansıması ve oluşacak sinerji ile iyi şeyler olur, bunu temenni ediyoruz" şeklinde konuştu.

CHP İl Kongresi’nde Kiraz TEK Aday

CHP İl Kongresi’nde Kiraz TEK Aday

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim