• BIST 9058.02
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

CHP İl Başkanlığı’nda Devir Teslim Yapıldı

CHP İl Başkanlığı’nda Devir Teslim Yapıldı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanlığı'nda devir teslim töreni yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanlığı'nda devir teslim töreni yapıldı.

Pazar günü yapılan CHP İl Olağan Genel Kongresi'nde 319 delegenin oyunu alarak il başkanı seçilen Teoman Sancar, mazbatasını aldı ve parti binasında düzenlenen törenle, görevi eski başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu'ndan devraldı. Devir-teslim törenine, Milletvekili Kazım Arslan, ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Eski il Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, 2013 Nisan'ında yapılan kongrede il başkanı seçildiğinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine taktığı rozeti, yeni başkan Teoman Sancar'a vererek, "İl başkanlığım dönemimde birçok ulusal ve yerel seçim geçirdim. Ama bana en büyük zorluğu CHP'liler yaşattı. Sosyal medya üzerinden yapılan eleştirilerle mücadele ettim" dedi. CHP İl Başkanlığı'nın onurlu bir görev olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, "Teoman Sancar'ın sosyal demokrat söylemlerini takdirle karşılıyorum ve bu söylemlerin takipçisi olacağımı da belirtmek isterim. CHP kimsenin tekelinde, kimsenin himayesinde değildir. Buna izin verilmemeli. Birilerinin canını yaksa da bununla mücadele edilmeli" dedi

Görevi Bülent Nuri Çavuşoğlu'ndan teslim alan yeni başkan Teoman Sancar ise, CHP'nin ilke ve hedefleri doğrultusunda çalışmak ve iktidara taşımak amacıyla yola çıktığını belirterek, "Parti içerisinde en uzak üye ile en yakın üye arasında hiçbir ayrım yapılmayacak. Yönetim kurulu üyelerimle, birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak CHP'yi iktidara taşıyacağız. Parti içerisinde ayrımcılık ve adamcılık olmayacak" diye konuştu.

Yeni başkan Teoman Sancar, görevi süresince yaptığı çalışmalardan dolayı Bülent Nuri Çavuşoğlu'na çiçek takdim etti.

CHP İl Başkanlığı’nda Devir Teslim Yapıldı

CHP İl Başkanlığı’nda Devir Teslim Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim