• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

CHP il başkanlığı için Enver Kiraz tek aday

CHP il başkanlığı için Enver Kiraz tek aday
CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, yarın gerçekleştirilecek CHP İl Kongresi'nde yeniden aday olduğunu, şu ana kadar başka bir aday başvurusu yapmadığını...

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, yarın gerçekleştirilecek CHP İl Kongresi'nde yeniden aday olduğunu, şu ana kadar başka bir aday başvurusu yapmadığını açıkladı.

CHP İl Başkanı Kiraz ile 2014 yerel seçimlerinde CHP büyükşehir belediye başkan adayı olan mimar Hakan İnci gazetecilerle bir araya geldi. Yeniden il başkanlığı için aday olduğunu belirten Enver Kiraz, henüz kendisinden başka bir partilinin de adaylığını açıklamadığını ifade etti. Kiraz, "İlçe, kadın kongreleri gibi tüm teşkilatlarımız tek tek kongrelerini yaptılar. İl kongresi ile yarın kongre sürecimizi tamamlamış olacağız. Kongreye Grup Başkanvekilimiz Özgür Özel katılacak. Ben kongremize bütün Malatyalıları davet ediyorum. 400 civarında il delegemiz var. 300'den fazla delegemiz bir çağrısı oldu ve biz de o çağrılara kulak vererek aday olduk. Şu ana kadar bir başka aday arkadaşımız görünmüyor. Yeni oluşacak yönetimde daha genç daha dinamik, farklı kesimlerden bir yapı oluşacağından kimsenin şüphesi olmasın. Klasik beklentileri de aşacağız. Yeni bir dönemi başlatacağız." dedi.

Hakan İnci de yeni oluşacak il yönetimine önemli görevler düştüğünü dile getirdi. Kongre sonrası oluşacak yönetimin kentin tamamı kapsayacak şekilde iyi bir analiz yaparak kolları sıvaması gerektiğini vurgulayan İnci, "Hem hal hatır sormak hem de fikirlerimizi kamuoyuyla paylaşmak istedim. Sonuçta ortak paydası Cumhuriyet Halk Partisi. Yeni bir süreç başladı. Yeni yönetimler hassasiyetli ve gerçekçi uygulamalarla halka inmesi gerekiyor. Yarınki kongre için bir adayımız var. Ama siyasette 1 saat bile uzundur belli olmaz başka bir aday da çıkabilir. Yeni yönetimden özellikle beklentimiz şu; Malatya özelinde iyi bir analiz yapılarak bütün ilçelerin tek tek ele alınarak değerlendirilmesi gerekiyor. Herkesin olumlu olumsuz görüşlerini paylaşması ve öneriler alınması gerekiyor. Oyu düşüren nedenlerin ortadan kaldırılması gerekiyor. İnşallah tabandan gelen yeni seçilen arkadaşlarımızın enerjisi, genel merkeze yansıması ve oluşacak sinerji ile iyi şeyler olur temennisindeyim." diye konuştu.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim