• BIST 9132.45
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

CHP İl Başkanları Toplantısı

CHP İl Başkanları Toplantısı
CHP'nın hafta sonunda Antalya'da gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları toplantısını değerlendiren CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, "Malatya...

CHP'nın hafta sonunda Antalya'da gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları toplantısını değerlendiren CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, "Malatya İl Örgütü'nün yaptığı çalışmalar hem il başkanları hem de genel merkez yöneticileri tarafından takdirle karşılanması bizleri onurlandırdı" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanları Toplantısı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla Antalya'da gerçekleştirilmişti. İki gün süren Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısını değerlendiren CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, toplantıda Türkiye'nin içinde bulunduğu terör sürecinin ayrıntılarıyla ele alındığını belirterek, "Partimizin terör konusunda ortaya koyduğu gerçeklerin ve çözüm önerilerinin AK Parti Hükümeti tarafından değerlendirilmemesi sonucu maalesef ülkemiz terörle anılan ülkeler arasında yerini aldı. Yanlış dış politikalar Türkiye'yi Ortadoğu ülkelerinden beter hale getirdi. Bir ülkenin başkentinde 4 ay gibi bir sürede arka arkaya 3 katliam yaşanması üzüntü vericidir" şeklinde konuştu.

"İLK DÖRT MADDE VAZGEÇİLMEZİMİZ"

Anayasa değişikliği konusunun da toplantıda ele alınan konulardan biri olduğunu vurgulayan Kiraz, CHP olarak çağdaş, özgürlükçü ve darbe izlerinin silindiği anayasa talebini yinelediklerini ifade ederek, ancak anayasanın ilk 4 maddesinin vazgeçilmezleri olduğunu söyledi. Dokunulmazlık konusunda partilerinin en başından beri kürsü dokunulmazlığı dışında tüm dokunulmazlıkların kaldırılmasını istediğini belirten Kiraz, örgütlenme anlamında daha fazla çalışacaklarını vurguladı. Sivil toplum örgütleri, sendikalar ve muhtarlarımız ile daha fazla diyaloga geçeceklerini belirten Kiraz, "Mahalle ve sokak temsilciliklerimizi güçlendirecek çalışmaların alt yapısını yapacağız. Kadın ve gençlik kollarının aktif çalışacağını, kadın kollarımız tüm evleri teker teker dolaşacaklar" dedi. Kiraz, İl başkanları ve genel merkez yöneticilerinin Malatya İl Örgütünün çalışmalarını takdir ettiklerini belirterek, "İl Başkanlarımızın Genel Başkanımızın da bulunduğu toplantılarda yaptığımız çalışmaları örnek göstermeleri ve diğer illere örnek olacak çalışmalar yaptığımızın belirtilmesi il örgütümüz açısından onur vericidir" diye konuştu.

CHP İl Başkanları Toplantısı

CHP İl Başkanları Toplantısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim