• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 26 °C

CHP İl Başkanı Keskin Görevi Teslim Aldı

CHP İl Başkanı Keskin Görevi Teslim Aldı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanlığı için yapılan kongrede İl Başkanı olarak seçilen Feyzullah Keskin, eski İl Başkanı Mustafa Ayan'dan...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanlığı için yapılan kongrede İl Başkanı olarak seçilen Feyzullah Keskin, eski İl Başkanı Mustafa Ayan'dan görevi devraldı.

Parti binasında yapılan törende konuşan CHP eski İl Başkanı Mustafa Ayan partililerin uyanık olması gerektiğini belirterek, "Cumhuriyet Halk Partililer uyanık olmak zorundalar. Birbirimizle uğraşacak, öteleyecek, iteleyecek zamanımız yok. Türkiye'miz elden gidiyor. Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruculuğu, kollayıcılığı çok önemli" dedi.

Ayan, "Görevli arkadaşlarımızın, partimize üye arkadaşlarımızın çok dikkatli olması gerekmektedir. Kurucumuz olan Mustafa Kemal Atatürk'ün ve ona destek veren tüm halkımızın kanı yerde kalmasın, kemikleri mezarlarında sızlamasın. Biz kardeşiz. Bu memlekette yaşayan herkes kardeş" diye konuştu.

Kongrenin ardından kırgın olmadığını sözlerine ekleyen Mustafa Ayan, seçimi kazanan Feyzullah Keskin'i tebrik etti. Ayan, "2 buçuk yıldır görevimi yaptığıma inanıyorum. Buradan istifa edip de benimle birlikte görev yapan, gariban yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hiçbir sorun yaşamaksızın mücadelemiz burada kalmak koşuluyla oy birliğiyle partimizin yararına tüm kararları aldık. 4 tane seçimi bu gariban yönetim kurulu kazasız, belasız atlatarak partimizi bugüne getirdi. Türkiye'ye örnek bir seçim yaptı. Hedefim seçilmekten ziyade partimin örnek bir kongre yapmasıydı. Dolayısıyla adaylığımı asla ön plana çıkartmadım. Yolumuz bir, yolumuz zor, yolumuz devrim yolu, yolumuz demokrasi ve özgürlükler yolu, yolumuz kardeşlik yolu. Sonuna kadar bu mücadeleye birlikte devam edeceğiz. Sevgili başkanımın her zaman yanında olacağız. Seçimlerde asla kırgın değilim, bu bir demokratik tercihtir. Destek veren, vermeyen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Her yerde, her an, bütün görevlere talip olduğumuz da arz ederim" ifadelerini kullandı.

Kongredeki diğer aday Kemal Nakipoğlu da ülkenin kurtuluşunun Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu dile getirerek, "Türkiye'nin kurtuluşu 6 oktadır. Türkiye eğer fabrika ayarlarına geri dönmezse parçalanmak zorunda" dedi.

Yapılan kongreyi kazanarak CHP Kayseri İl Başkanı olan Feyzullah Keskin de yaptığı açıklamada, örnek olabilecek bir kongre süreci yaşadıklarını kaydetti. Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidara taşımak için gece gündüz çalışacağını belirten Keskin, "Örnek olabilecek bir kongre süreci yaşadık. Gerek adayların adaylık açıklamasından başlayarak kongre süreci ve kongre süreci sonrasında oluşan tablo gösteriyor ki, bu parti artık birlikte tek ses, tek yürek olmaya devam edecektir. Bu anlamda katkı sağlayan, bir önceki yönetimde çalışmış olan yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkürü borç bilirim. Cumhuriyet Halk Partisi'nde il başkanlığı yapmak gerçekten büyük bir onurdur. Cumhuriyetin kuruluşu ile oluşan partimizin, Atatürk'ün mirası olan bir partinin temsilcisi olmak yaşayabileceğim en büyük onur olarak hayatımda yer alacaktır. Kongre süreci sonrasında delegasyon arkadaşlarımızın oluşturduğu gerek yönetim kurulu üyelikleri, gerek disiplin kurulu gerekse üst kurultay delegeleri bize öyle bir mesaj verdi ki artık hiç kimse bireysel hareket etmeyecek, birlikte bütünlük içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidara taşımanın temelini atmanın ateşini verdi. Bu görev ve sorumluluğun bilincindeyiz. Yapacağımız olan çalışmalar daha önceki ağabeylerimizin yapmış olduğu çalışmaların daha ileriye götürülmesi için mücadele edeceğim. Ben bunu aile içerisinde bir hizmet yarışı olarak görüyorum. Sayın Ayan ve Nakipoğlu Bey'e göstermiş oldukları nezaketten dolayı çok teşekkür ediyorum. Olağanüstü bir durum olmadığı sürece 2 yıl yapacağım görev süresince partim için gece gündüz çalışacağım, başarılı olmak için herkesten yardım isteyeceğim" şeklinde konuştu.

Açıklamaların ardından Feyzullah Keskin, eski İl Başkanı Mustafa Ayan'a hizmetlerinden dolayı plaket ve çiçek taktim etti.

CHP İl Başkanı Keskin Görevi Teslim Aldı

CHP İl Başkanı Keskin Görevi Teslim Aldı

CHP İl Başkanı Keskin Görevi Teslim Aldı

CHP İl Başkanı Keskin Görevi Teslim Aldı

CHP İl Başkanı Keskin Görevi Teslim Aldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim