• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 15 °C

CHP İl Başkanı İnci’den Seçim Sonrası İlk Değerlendirme

CHP İl Başkanı İnci’den Seçim Sonrası İlk Değerlendirme
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Teşkilatı'nın dün yapılan genel kurulunda il başkanı seçilen Bayram İnci, seçimin geride kaldığını bundan...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Teşkilatı'nın dün yapılan genel kurulunda il başkanı seçilen Bayram İnci, seçimin geride kaldığını bundan sonra ilçe başkan ve örgütleri ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını söyledi. Seçimi kazandıktan sonra yönetim kurulu üyeleri ile birlikte fotoğraf veren CHP İl Başkanı Bayram İnci, "Bizde biat kültürü yok ancak ayrılık da yok. Hedeflerimiz belli, CHP bayrağını daha yükseklere taşımak için çalışacağız" dedi.

618 delegenin oy kullandığı kongrede 290 oy alan rakibi Soner Kaplan karşısında 318 oy alarak başkanlığa seçilen Bayram İnci başkan seçildikten sonra yaptığı açıklamada "Seçim geride kaldı. Biz ilçe başkan ve örgütlerimizle Büyükşehir Belediyemiz ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hedefimiz yerel seçimlerde başarımızı artırıp 17 ilçenin tamamını almak, genel seçimlerde de milletvekili sayımızı 5'e yükseltmek. Demokrasinin gereği seçimlerimiz çekişmeli geçer. Ancak bizde biat kültürü olmadığı gibi ayrılık ve küskünlük olmaz. Hepimiz yol arkadaşıyız" dedi.

YENİ YÖNETİM

Bayram İnci Başkanlığındaki yeni Yönetim; Mehmet Alıcı, Belgin Ali Ustaoğlu, Behnaz Avşar, Ali Çankır, Selahattin Çetinkaya, Gülinay Çıvkaroğlu, Müjgan Dalgıç, Muzaffer Demir, Uzay Demir, Ali Ergin, Ertan Gündüz, Zuhra Güner, Ulvi Yıldırım Karaman, Okan Kılıç, Enver Orak, Erol Öz, Baran Sarıkaya, Özlem Burcu Uğan Sevim, Hatice Soykan, Zülfa Süslü, Sezai Şahin, Şule Şancı, Esat Uzun, Ayşe Yaman'dan oluştu.

KURULTAY DELEGELERİ

Kurultay Delegeleri ise; Süleyman Bülbül, Özlem Çerçioğlu, Cengiz Çumralı, Ferda Çağlar Erkut, Osman Gökmen, Hüseyin Gündüz, Bayram İnci, Özer Kayalı, Mesut özakcan, Nail Özazman, Ülker Özer, Alanur Taşdan, Süleyman Toyran, Fulya Üstündağ'dan oluştu.

CHP İl Başkanı İnci’den Seçim Sonrası İlk Değerlendirme

CHP İl Başkanı İnci’den Seçim Sonrası İlk Değerlendirme

CHP İl Başkanı İnci’den Seçim Sonrası İlk Değerlendirme

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim