• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

CHP İl Başkanı Barut: Gençler olmadan başarı olmaz

CHP İl Başkanı Barut: Gençler olmadan başarı olmaz
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut, gençlerin iktidar yürüyüşünde CHP'nin enerji kaynağı ve itici gücü olacağını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut, gençlerin iktidar yürüyüşünde CHP'nin enerji kaynağı ve itici gücü olacağını söyledi. Barut, "Gençlerimiz sadece afiş asan, broşür dağıtan kişiler olmamalı, gençlere bu gözle bakılmamalı. Önemli görevler almaları gereken gençlerle başarıya ulaşacağız." dedi.

CHP İl Başkanı Ayhan Barut, İl Gençlik Kolları Başkanı Alaattin Solmaz, Seyhan Gençlik Kolları Başkanı Hamdin Öztep, Çukurova Gençlik Kolları Başkanı Ruben Saraçoğlu, Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Bedir Sarıkaya, Sarıçam Gençlik Kolları Başkanı Uğur Keser ve Ceyhan Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Üstün'le biraraya geldi. Gençlik Kolları'nın çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantıda İl Başkanı Ayhan Barut, gençlik kollarının CHP'nin olmazsa olmaz unsuru olduğunu belirtti.

Gençler olmadan başarının da olmayacağının altını çizen Barut, gençlerin sadece seçim dönemlerinde afiş asan, broşür dağıtan kişiler olmaması gerektiğini aktardı. Kamuoyunda yerleşmiş olan bu algının gençlerin, partinin tüm yönetim kademelerinde önemli görevler üstlenip, CHP'ye ivme kazandıracak fikirleri yaşama geçirmesiyle kırılabileceğini aktaran Barut, "CHP ilçe örgütleri, kadın ve gençlik kollarıyla birlikte bir bütün olarak başarıya yürüyecek. Gençlerimiz; enerji kaynağımız ve partimizin itici gücü, yaratıcı fikirleriyle de başarının mimarı olacaklar." diye konuştu.

İl ve ilçe gençlik kollarıyla CHP'nin başarısı için uyum içinde çalışacaklarını dile getiren İl Gençlik Kolları Başkanı Alaattin Solmaz ise "İl Başkanımız Ayhan Barut'un koordinasyonunda parti örgütlerimizle birlikte tüm enerjimizi CHP'nin başarısı için harcayacağız. Birlikte ve uyum içinde dinamik bir çalışma programıyla başarıya ulaşacağız." şeklinde konuştu.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim