• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

CHP Genel Başkanı Yardımcısı Yılmaz Ardahan’da

CHP Genel Başkanı Yardımcısı Yılmaz Ardahan’da
CHP Genel Başkanı Yardımcısı ve Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, "Ardahan'ın ekonomisinin büyümesi için Ardahan'da bir yatırım konferansının yapılmasına...

CHP Genel Başkanı Yardımcısı ve Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, "Ardahan'ın ekonomisinin büyümesi için Ardahan'da bir yatırım konferansının yapılmasına öncülük edeceklerini" söyledi.

Parti binasında partililerle bir araya gelen Yılmaz, CHP Genel Başkan Yardımcısı olduktan sonra ilk kez memleketi Ardahan'a ziyarette bulunduğunu ve Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ardahan'a, Ardahanlıya selam ve sevgilerini getirdiğini ifade etti.

CHP MYK toplantısını Ardahan'da yapmayı planladıklarını belirten Yılmaz, "Ardahan'da daha sonra kalabalık bir grup olarak geleceğiz. Belki ilerleyen günlerde burada MYK toplantısı yapacağız. İnşallah bahar döneminde öyle bir fikrimiz var. Ayrıca 23 Şubatta Ardahan'ın kurtuluş törenlerine katılacağım. Türkiye'deki ekonomik ve siyasi gelişmelerle ilgili de burada bir çalışma yapacağız."

Öztürk Yılmaz, Türkiye'de son günlerde önemli olaylara şahitlik ettiklerini ifade ederek, "Genel siyasi tabloya baktığımızda biliyorsunuz Türkiye'de şuan çok büyük olaylar oluyor. Hem Güneydoğu'da, hem çevremizde oluyor. Dolayısıyla partideki yüküm ve sorumluluğum bu nedenle arttı. Buna uyum olarak, bu görevi layıkıyla yapmak, en iyi şekilde yapmak tek arzumdur. Çünkü kritik ve önemli bir görev ve bu görevi yaparken, bu dönemde sizin de il olarak profilinizin yükselmesini istiyorum. Genel merkezimizde, Ankara'da ve Türkiye'de. Onun içinde çalışacağımı belirtmek istiyorum." Dedi.

Ardahan'a devletin gerekli yatırımı yapmadığını iddia eden Yılmaz, bu konuda kendilerinin Ardahan ekonomisine yönelik bir katkı sunacaklarını anlattı.

Ardahan'ın ekonomisinin büyümesi için Ardahan'da bir yatırım konferansının yapılmasına öncülük edeceklerini dile getiren Yılmaz, "Bu konuda belediye başkanı ve ticaret ve sanayi odası başkanı ile fikir alışverişinde bulunduk. 15 kişilik bir iş adamı grubu, önemli bir iş grubu ile Ardahan'a geleceğiz. Söz konusu iş adamlarına Ardahan'ı tanıtacağız. Burada ne tür yatırım yapılabilir anlamında. Bu konuda gerekli hazırlıklarımız tamamlandı. Nisan ayında düşünüyoruz. Çünkü bu Ardahan'ın bir meselesidir, Ardahan'ın bir çıkarıdır" dedi.

Ardahan'daki sınır kapılarına yönelik iç gümrük idaresi tesisinin yapılacağını belirten Yılmaz, bunun kendisini memleketi adına sevindirdiğini ifade etti.

CHP Genel Başkanı Yardımcısı Yılmaz Ardahan’da

CHP Genel Başkanı Yardımcısı Yılmaz Ardahan’da

CHP Genel Başkanı Yardımcısı Yılmaz Ardahan’da

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim