• BIST 9530.47
  • Altın 2476.557
  • Dolar 32.4225
  • Euro 34.7083
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Suç Duyurusu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Suç Duyurusu
Erzurum'da bir vatandaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin 35. Olağan Kurultayı'ndaki ifadeleri nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında...

Erzurum'da bir vatandaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin 35. Olağan Kurultayı'ndaki ifadeleri nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığına "Cumhurbaşkanına hakaret" ve bildiri yayınlayan akademisyenlere sahip çıktığı gerekçesiyle "Vatana İhanet'ten suç duyusunda bulundu.

Erzurum'da 53 yaşındaki Köksal Karakaş isimli emekli vatandaş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun hafta sonu yapılan partisinin 35. Olağan Kurultayı'ndaki sözleri nedeniyle "Cumhurbaşkanına hakaret" ve "Vatana ihanet'ten Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Bugün akşam saatlerinde suç duyurusunda bulunduktan sonra açıklama yapan Köksal Karakaş, "CHP kongresinde sayın Kemal Kılıçdaroğlu beyefendinin Cumhurbaşkanımız hakkında kullandığı sözlerden tiksinti duyduğum için Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundum. Hem bu devletin parasını yiyeceksin hem kırmızı plakalara bineceksiniz artı bu vatana ihanet eden bildiriye de destek çıkacaksınız. Bundan dolayı şikayetçi oldum" dedi.

"BEN OY VERDİM HAKKIMI SAVUNUYORUM"

Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenen Karakaş, "Bütün milletimiz her şeyi görüyor ve biliyor. Bizim şu halimizle iki çocuğumuz var orda burda çalışıyorlar. Biz hiç devletimize karşı gelip isyan etmiyoruz. Ama onlar her türlü imkana sahip oluyorlar ve bu vatana ihanet edenlere destek oluyorlar. Böyle bir şey olmaz sayın Kemal Kılıçdaroğlu. Lütfen biraz kendinize çeki düzen verin. Sözlerinize dikkat edin. Yüzde 52 oy almış bir Cumhurbaşkanına sizin hakaret etme hakkınız yok. Ben oy vermişim kendi hakkımı savunuyorum" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Suç Duyurusu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Suç Duyurusu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim