• BIST 9524.59
  • Altın 2488.033
  • Dolar 32.5091
  • Euro 34.7134
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

CHP Genel Başkan Yardımcıları Niğde’de

CHP Genel Başkan Yardımcıları Niğde’de
CHP Genel Başkan yardımcıları Seyit Torun ve Tekin Bingöl, Niğde CHP İl Başkanlığını ziyaret ettiler.

CHP Genel Başkan yardımcıları Seyit Torun ve Tekin Bingöl, Niğde CHP İl Başkanlığını ziyaret ettiler.

Genel Başkan yardımcıları ziyaret sonrası basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında açılış konuşmasını yapan CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, ziyarete gelen Genel Başkan yardımcılarına teşekkür etti.

Basın toplantısına CHP Niğde İl ve Merkez ilçe yönetimi yanı sıra Belediye başkanları ve partililer katıldı.

Toplantıda Türkiye'de bir yönetimsizlik olduğunu söyleyen Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Cumhurbaşkanı farklı söylüyor, Başbakan farklı söylüyor. Ara sıra Sayın Başbakan icazet almadan konuştuğunda bakıyoruz o karar değişmiş. En insani konuda bile mecliste ne yapacaklarını bilemiyorlar. En basiti dün akşam gerçekten içimizi yaralayan bir çocuk istismarı konusunda onca bastırmamıza olayın üzerinden siyaset yapmayalım dedik ama kabul ettiremedik. Daha sonra gece yarısı talimat almış olsalar ki bugün tekrar görüşme konusunda bir komisyon kurma iradesi geldi. İkircikli yapı Türkiye'yi her geçen gün karanlığa götürüyor. Bu yapıdan mutlaka kurtulmak zorundayız, bunu her yerde vatandaşlarımıza mutlaka anlatalım. Bakın 7 Haziran'da Türk halkı bir irade kullandı ve o irade o zaman Milli irade değildi. 1 Kasım'da iktidara geldiler Milli irade oldu. 1 Kasım'da ne dediniz terör tek başına iktidar olamadığımız için geldi dediniz. İstikrar dediniz ve CHP'nin 7 Haziran'da ortaya koyduğu projeleri kendinize refüze ettiniz ve 1 Kasım'da Türk halkının yetkisini aldınız." dedi.

CHP Genel Başkan Tekin Bingöl ise, her gün şehit haberi geldiğini ve camilere yetişemediklerini söyledi. Bingöl, "Şehitlere yetişemiyoruz, şehit ailelerinin acılarını paylaşmak üzere Genel Başkanımız dahil çaba harcıyoruz. Ama gelin bakın ki iktidarın umurunda değil, hala nutuk atıyorlar, hala sorumlusunu başkalarına yıkmaya çalışıyorlar. Biz teröre karşıyız, şiddete, silaha karşıyız bu ülkenin bütünlüğünden yanayız. Bu ülkenin bölünmemesi için üzerimize büyük görev düşüyor. Türkiye yurt dışında itibar kaybetti. İtibarlı bir ülkeydik, geçmişimizle gurur duyuyorduk. Herkes Türkiye'ye büyük bir gururla bakıyordu, iktidar ülkeyi itibarsızlaştırdılar. 14 yıldır yanlış dış politikalarla Türkiye'yi itibarsızlaştırdılar. Bir tane komşumuz yok, hiçbir vatandaşımızı düşünün mahallelerde vatandaşlarımız sohbet etmez etti. Böyle bir ülke olur mu?" diye konuştu.

Genel Başkan yardımcıları konuşmaları sonrası parti üyeleri ile birlikte basına kapalı görüşme yaptılar.

CHP Genel Başkan Yardımcıları Niğde’de

CHP Genel Başkan Yardımcıları Niğde’de

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim