• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

CHP Gençlik Kolları yönetiminde devir teslim

CHP Gençlik Kolları yönetiminde devir teslim
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Başkanlığı'na seçilen Emre Yılmaz görevi İrfan İnanç Yıldız'dan devraldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Başkanlığı'na seçilen Emre Yılmaz görevi İrfan İnanç Yıldız'dan devraldı. Yılmaz, "Bundan sonraki süreçte o değer üzerinden hiçbir sapma göstermeden inandığımız, şeyleri savunmaya, söylemeye cesaretle ve gençliğin kararlılığıyla devam edeceğiz." dedi.

Parti Genel Merkezi'ndeki devir teslim törenine CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır da katıldı. CHP'nin çiçeği burnunda Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz konuşmasında 2,5 yıllı bir Merkez Yürütme Kurulu üyeliği sonrası genel başkan olduğunu hatırlatarak, şunları kaydetti: "Aday olarak tüm renklerin, ötekilerin adayı olarak yola çıktık. Bu süreçte gençlik örgütünde yapısal değişiklikler, tasarruflarda bulunduk. Gelinen noktada diğer gençlik hareketleriyle ortak çalışmalar yapabilecek konuma gelen bir gençlik yapısını ortaya çıkardık. Programlarımızla yola çıktık. 10 günlük süreç içerisinde dolaştığımız tüm illerde kişileri değil yalnızca inandığımız değerleri, programları savunduk. Başka tartışmalara girmedik. Kendi savunduğumuz değerler üzerinden siyaset yapma biçimini, tarzını doğru bulduk. Bundan sonraki süreçte o değer üzerinden hiçbir sapma göstermeden inandığımız, şeyleri savunmaya söyleyeme cesaretle ve gençliğin kararlılığıyla devam edeceğiz."

BU YOLU DAHA HIZLI KOŞABİLMENİN YARIŞIDIR

CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır ise kongrelerde, kurultaylarda bir rekabet, kavga değil yarış içerisinde olduklarına işaret ederek, "Hedef aynı hedef yol aynı yoldur. O yolu daha hızlı koşabilmenin bir yarışıdır. Kurultayımızdaki genç kardeşlerimiz bu yarışı sevgili Emre Yılmaz'ın sürdürmesini tercih ettiler. Hepimize düşen görev Emre kardeşimiz ve onunla birlikte yönetime seçilenleri, seçilmeseler bile bütün genç arkadaşlarımızın onlara destek vererek bu yolu koşmalarıdır." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardında önceki başkan İrfan İnanç Yıldız görevini yeni Gençlik Kolları Başkanı olan Emre Yılmaz'a devretti.

CHP Gençlik Kolları yönetiminde devir teslim

CHP Gençlik Kolları yönetiminde devir teslim

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim