• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

CHP Elazığ İl Başkanı Kaplan: Sağduyulu davranmalıyız

CHP Elazığ İl Başkanı Kaplan: Sağduyulu davranmalıyız
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan, Ankara'da meydana gelen terör saldırısının ardından sağduyu çağrısında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan, Ankara'da meydana gelen terör saldırısının ardından sağduyu çağrısında bulundu. Saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet dileyen Kaplan, saldırıyı nefretle ve şiddetle kınadığını vurguladı.

İl Başkanı Zeki Kaplan, Başkent Ankara'da meydana gelen ve 28 kişinin hayatını kaybettiği, 61 kişinin de yaralandığı terör saldırısını kınadı. Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Kaplan, sağduyu çağrısında bulundu ve vatandaşları duyarlı olmaya davet etti. Kaplan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Dün akşam Başkent Ankara'da akşam saatlerinde meydana gelen insanlık dışı terör saldırısında 28 kişi hayatını kaybetti. Türk Silahlı Kuvvetleri'ni taşıyan personel aracına yönelik gerçekleştirilen saldırıyı nefretle ve şiddetle kınıyoruz. Bu hain saldırı bir kez daha sağduyulu davranarak teröre karşı dayanışma, birlik ve beraberlik içerisinde olmamızı zaruri kılmıştır. Saldırıda hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri personelimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum."

CHP İl Başkanı Kaplan, ayrıca bu sabah Diyarbakır'da meydana gelen terör saldırısını da kınayarak, saldırıda hayatını kaybeden şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı ve sabır diledi. Kaplan, şöyle konuştu: "Türkiye, Ankara'daki bombalı saldırının şokunu yaşarken bir acı haber de bu sabah Diyarbakır'dan geldi. Diyarbakır-Bingöl kara yolunun 30. kilometresindeki Mermer Mahallesi mevkiinde, mayın arama tarama faaliyetinden dönen askerleri taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında yola yerleştirilen patlayıcı infilak ettirildi. Patlamada 6 asker şehit oldu, 1 asker de ağır yaralandı. Bu vesileyle ülkemize bu acıyı yaşatan terör saldırılarını bir kez daha nefretle ve şiddetle kınıyor, vatandaşlarımızı teröre karşı birlik ve beraberlik içerisinde olmaya davet ediyorum." dedi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim