• BIST 9524.59
  • Altın 2488.161
  • Dolar 32.533
  • Euro 34.6453
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

CHP Elazığ İl Başkanı Kaplan: Demokrasinin kıymetini bilmeliyiz

CHP Elazığ İl Başkanı Kaplan: Demokrasinin kıymetini bilmeliyiz
Geçtiğimiz gün CHP Elazığ İl Başkanlığına seçilen Zeki Kaplan başkanlığı döneminde yapacakları ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz gün CHP Elazığ İl Başkanlığına seçilen Zeki Kaplan başkanlığı döneminde yapacakları ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Kaplan, "Özgürlüklerin yaşanması için elimizden geleni yapıp bunun için çaba harcayacağız." dedi.

CHP Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan il teşkilatı olarak yeni bir döneme girdiklerini ve bu dönemde toplumun her kesimini ilgilendiren konularla ilgilenip çözüme kavuşturacak bir çalışma süreci yaşamak istediklerini söyledi. Kaplan açıklamasında şunları kaydetti: "Yorucu ve güzel bir atmosferi geçti. Partimize, ilimize ve Türkiye'ye hizmet edebilme bağlamında neler yapabileceğimizin araştırmalarını yapıyoruz. Sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları, vali ve kaymakamlarımız ile bu konuda irtibatlarımız ve ziyaretlerimiz olacaktır. Kendi teşkilatlarımızın sorunlarını dinleyerek ilçelere ve köylere ziyaretlerde bulunacağız. Eksiklerimizin giderilmesi hususunda neler yapılması gerektiğini, yitirdiğimiz oyların tekrar kazanılması için çalışmalar yapacağız.Bu partimizin ve il teşkilatımızın hedefidir."

Ülke gündemi ile ilgili de değerlendirmede bulunan Kaplan, "Türkiye'de özgürlükler bakımından sıkıntılar yaşanıyor. Komşularımız ile ilişkilerimiz bozuldu. Bunların düzeltilmesi için yerelde ve genelde neler yapabileceğimiz hususunda düşünce ve fikirlerimizi ortaya koyuyoruz. Ülkemizde özellikle Doğu ve Güneydoğu bölgesinde sıkıntılar var bu sıkıntıların aşılması hususunda diğer il başkanlarımız ile parti organlarımız ile genel merkezimizin düşünceleri doğrultusunda neler yapabileceğimiz hususunda çalışmalar yürüteceğiz. Umarım bu sıkıntıları bir an önce aşarız. Demokrasinin sıkıntıları var. Türkiye 93 yıldır demokrasiyi hala sindirememiş. Demokrasinin nimetlerinden faydalanmayı çoğu insan bilmiyor. Demokrasinin kadrini ve kıymetini bilmeliyiz. Özgürlüklerin yaşanması için, demokratik hukuk kuralların uygulanması için, gazetecilerin yazdıklarından dolayı içeri düşmemesi için, yazılan kitapların yakılmaması için aydınlarımızın düşüncelerini rahatça yazabilmeleri için elimizden geleni yapıp bunun için çaba harcayacağız." ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim