• BIST 9548.09
  • Altın 2498.785
  • Dolar 32.4956
  • Euro 34.5451
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 25 °C

CHP Bağları Güçlendiriyor

CHP Bağları Güçlendiriyor
CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, parti içi birlik-beraberliği pekiştirmeye yönelik çalışmaları kapsamında CHP'li belediye başkanları ve meclis üyelerini...

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, parti içi birlik-beraberliği pekiştirmeye yönelik çalışmaları kapsamında CHP'li belediye başkanları ve meclis üyelerini bir araya getirdi.

CHP Adana İl Başkanlığı'nın organize ettiği dayanışma kahvaltısına Hatay Milletvekili ve PM Üyesi Mevlüt Dudu, PM üyesi Ali Öztunç, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, il başkan yardımcıları ile CHP'li meclis üyeleri katıldı.

Belediye meclis üyelerini bir güç olarak gördüklerinin altını çizen CHP İl Başkanı Ayhan Barut, belediye meclis üyelerinin parti örgütleriyle bağlarının daha da güçlü olması gerektiğini vurguladı. Barut, "Birlik ve beraberliğimiz Cumhuriyet Halk Partisi'ni yerelde ve genelde iktidara götürecek en önemli unsur. Bu nedenle meclis üyelerimizin ve belediye başkanlarımızın örgütlerimizle bağlarını, parti aidiyeti duygusunu daha da güçlendirmek istiyoruz" diye konuştu.

CHP'nin tüm meclis üyelerinin ve belediye başkanlarının CHP'ye yakışır, yaraşır bir şekilde Adana ve Adanalılar için güzel işler yaptığını ve yapmaya devam edeceğinin altını çizen Barut, "Bütün yüreğimizle ve enerjimizle Adana'daki bu birlikteliği devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.

Parti içi bağları güçlendiren toplantıların çok önemli olduğunu dile getiren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de "Parti örgütlerimiz, meclis üyelerimiz, belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz birbirlerine kenetlendiği zaman inanıyorum ki CHP gerçek potansiyelini yakalayacaktır ve Adana'da girdiği her seçimde başarılı olacaktır" ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş'tan Parti Meclisi üyesi seçilen Ali Öztunç, "Parti Meclisinde Adana'dan bir üye yok ama Maraş'tan ben varım. Ben sizin de PM üyenizim ve emrinize amadeyim. İnşallah bu birlik ve beraberlikle 2019'da Büyükşehir Belediye Başkanımızın organize ettiği bir kahvaltıya geliriz" dedi.

CHP Bağları Güçlendiriyor

CHP Bağları Güçlendiriyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim