• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

CHP Ankara Milletvekili Nazlıaka Düzce’de

CHP Ankara Milletvekili Nazlıaka Düzce’de
CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP Düzce İl Kadın Kolları Kongresi için Düzce'ye geldi.

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP Düzce İl Kadın Kolları Kongresi için Düzce'ye geldi. Aylin Nazlıaka, en son Düzce'ye 2010 yılında geldiğini ve o günden bu güne kadar hiçbir değişiklik olmadığını söyledi.

CHP İl Kadın Kolları Kongresi, Kızılay Toplantı Salonu'nda yapıldı. Kongreye CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, partililer ve davetliler katıldı. Kongrede divan başkanlığına seçilen CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Düzce ve ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu. Nazlıaka, Düzce'ye en son 2010 yılında geldiğini belirterek "Düzce'nin o dönem bana sorunlarını aktarmışlardı. O zamanda Düzce'de 3 milletvekili iktidar partisinindi, şimdi de iktidar partisinin. O zamanda Düzce'de hastane açılmamıştı, şimdi de açılmamış. O zaman da Düzce'de TEM otoyol bağlantısı yoktu şimdi de yok. Kültür merkezi 25 senedir açılmamıştı halen açılmamış. Hala aynı terminal sorunu duruyor. Düzce'nin 2 bin 500 kişilik tarihi tiyatro salonu varken halen bir kültür merkezinin açılamaması ise ayrı bir fıkralık konu olarak literatüre geçer. Ayrıca son dönemde Düzce'de her geçen gün artan hava kirliliği var. Düzce'de hiçbir sorun çözülmemiş. Sizin CHP'ye ihtiyacınız var" dedi.

NAZLIAKA İKTİDARA YÜKLENDİ

Milletvekili Aylin Nazlıaka, iktidar partisinin tek düşüncesinin başkanlık sistemi olduğunu söyleyerek, "Her geçen gün komşularla olan ilişkilerimiz bozuluyor. Bırakın çevre ülkelere sahip çıkmayı kendi vatandaşının can güvenliğini sağlayamayan bir iktidar var. Türkiye bu kadar sıkıntılı bir dönemden geçerken, Türkiye Cumhuriyeti'nin başkentinde canlı bombalar patlarken, bir baro başkanı herkesin gözü önünde öldürülürken, sokağa çıkma yasakları ilan edilirken ve her gün yeni şehit haberleri ile yüreklerimiz dağlanırken, mevcut iktidarın gündeminde bir tek başkanlık sistemi var. Başka düşündükleri bir şey yok. Aynı yoldan geçmiş olabiliriz, aynı sudan içmiş olabiliriz. Ama zaman zaman aramızda görüş ayrılıkları olabilir bunun için tek kişinin yönettiği sisteme geçmemiş gerekiyor. Oysa ki başkanlık sistemine bakıyorsunuz dünyanın hiçbir yerinde olmayan bir sistemden bahsediyorlar" diye konuştu

Nazlıaka, Türkiye'de basının 4 kuvvet içinde yer aldığını ancak iktidar partisinin basın arasında ayırımcılık yaptığını iddia ederek, "Basın özgürlüğü bir ülkenin çimentosudur. Demokrasinin olmazsa olmazıdır" şeklinde konuştu.

DÜZCE KADIN KOLLARI BAŞKANI FATMA KARAÜÇ OLDU

CHP Düzce İl Kadın Kolları kongresinde ise seçimlere tek liste ile giren Fatma Karaüç, CHP Düzce İl Kadın Kolları Başkanı oldu.

CHP Ankara Milletvekili Nazlıaka Düzce’de

CHP Ankara Milletvekili Nazlıaka Düzce’de

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim