• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C

Ceza İnfaz Kurumları Personellerinden Kan Bağışı

Ceza İnfaz Kurumları Personellerinden Kan Bağışı
Türk Kızılayı ile işbirliği sonucu düzenlenen kampanya kapsamında Sinop E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumları çalışanları kan bağışında...

Türk Kızılayı ile işbirliği sonucu düzenlenen kampanya kapsamında Sinop E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumları çalışanları kan bağışında bulundu.

Ceza infaz kurumu ziyaret kabul biriminde gerçekleştirilen kan bağışı etkinliğinde Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, Sinop Ceza İnfaz Kurumları Savcısı Aykut Balcı, Sinop E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumları Müdürü Özer Duman, Kızılay Sinop Şube Başkanı Mustafa Korucuoğlu, Başkan Yardımcısı Yakup Üçüncüoğlu, Kurum 2. Müdürleri ve yaklaşık 100 personel le Kızılay sağlık heyeti hazır bulundu.

Kan bağışı töreninde kan bağışında bulunarak personele örnek teşkil eden ve kan bağışının ardından konuşan Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, "Sinop E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumları olarak gerek çalışmalarımız, gerek sosyal kültürel ve toplumsal değerlere yaklaşımlarımızla her zaman örnek olmaya özen gösteriyoruz. Türk Kızılayı ülkemizin ve tüm dünyanın örnek aldığı, tüm sıkıntılarımızda en büyük dayanağımız, güvencemiz olan kurumdur. Bugün burada Ceza İnfaz Kurumları personellerimizin kan bağışı kampanyasını Türk Kızılayı ile birlikte gerçekleştirmenin gururunu yaşamaktayız. Ceza İnfaz Kurumu personellerimiz ilimiz ve ülkemizin her türlü konusunda son derece duyarlı olduğunu bugün bir kez daha göstermiştir" dedi.

Sinop Ceza İnfaz Kurumları Müdürü Özer Duman ise, "Sinop E Tipi Kaplı ve Açık Ceza İnfaz Kurumları olarak başarılı çalışmalarımızla tüm Türkiye ye örnek olmamız yanında sosyal ve toplumsal sorumluluk projelerine katılımımız ile duyarlılığımızı sıklıkla gösteriyoruz. Kan vermek demek bir insanın yaşam hakkına yardımcı olmak ona hayat katmaktır. Sinop Ceza İnfaz Kurumları her konuda olduğu gibi bugünkü bu güzel davranışları ile bir kez daha olumlu örnek olmuşlardır. Türk Kızılayı halkımızın en büyük güvencesidir. Türk Kızılayı ile Sinop Ceza İnfaz Kurumları olarak sık sık işbirliği çalışmalarına imza atmaktayız" diye konuştu.

Kan bağışı organizasyonu toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Ceza İnfaz Kurumları Personellerinden Kan Bağışı

Ceza İnfaz Kurumları Personellerinden Kan Bağışı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim