• BIST 9524.59
  • Altın 2523.397
  • Dolar 32.5629
  • Euro 34.6325
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Ceylanpınar’da muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını gideriyor

Ceylanpınar’da muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını gideriyor
Ceylanpınar Belediyesi ve TÜGVA Ceylanpınar ilçe temsilciliğinin ortak yürüttüğü çalışmalar kapsamında ilçe genelinde bulunan muhtaç aileler tespit...

Ceylanpınar Belediyesi ve TÜGVA Ceylanpınar ilçe temsilciliğinin ortak yürüttüğü çalışmalar kapsamında ilçe genelinde bulunan muhtaç aileler tespit edilerek ihtiyaçları gideriliyor.

Ceylanpınar Belediyesi ve TÜGVA tarafından muhtaç ailelerin yüzü güldürülüyor. İlçe genelinde TÜGVA tarafından tespit edilen muhtaç ailelerin ihtiyaçları Ceylanpınar Belediyesi'nin de desteğiyle gideriliyor. Bu kapsamda Özbek Mahallesinde yaşayan Özbek ailesini ziyaret eden Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol ve TÜGVA ilçe Temsilcisi Ali Tuncay Asrağ, ailenin ihtiyaçlarını yerinde tespit ettiler. Yanlarında getirdikleri mont ve ayakkabılar çocuklara hediye edilirken aileye de gıda kolisi bırakıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol burada yaptığı açıklamada, muhtaç aileleri tespit ederek ihtiyaçlarını gidermeye çalıştıklarını belirterek, "Özbek Mahallemizde ihtiyaç sahibi bir ailemizin olduğunu öğrendik. Sosyal ve Kültür İşler Müdürlüğü ekiplerimizle beraber ailemizi ziyaret ettik. Ailemizin bazı eksikleri vardır. TÜGVA ilçe temsilcimizle de beraber ailemizin ihtiyaçlarını gidererek kendilerine kışlık mont, ayakkabı ve gıda kolisi getirdik. Ailemizin başka ihtiyaçları da var. Onları da en kısa zamanda tedarik edeceğiz" dedi. Özbek Mahalle Muhtarı Sefer Muhammed Erdem de, muhtaç aileye yardım eden Ceylanpınar Belediyesi ve TÜGVA'ya teşekkür ederek, "Mahallemizde muhtaç bir ailemiz vardır. Belediyemiz bugün muhtaç ailemize gerekli yardımları yaptı. Belediye başkanımıza göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yapılan yardımlardan dolayı Ceylanpınar Belediyesi ve TÜGVA'ya teşekkür eden aile reisi Ahmet Özbek ise, yurt dışından yeni geldiklerini, iş bulamadığı için mağdur olduklarını söyledi. Özbek, "Belediye başkan yardımcımız bizi ziyaret etti. Evimizde eksiklerimizi gördü. Sağ olsun bizden yakından ilgilendiler. Çocuklarımıza mont ve ayakkabı getirdiler. Yapmış oldukları yardımlardan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim