• BIST 9524.59
  • Altın 2491.238
  • Dolar 32.5412
  • Euro 34.7057
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Ceylan: "Kasımpaşa Maçında Puan Ya Da Puanlar Alacağız"

Ceylan: "Kasımpaşa Maçında Puan Ya Da Puanlar Alacağız"
Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Sivasspor ile golsüz berabere kalan Antalyaspor'da, Asbaşkan Hasan Ali Ceylan, bu hafta deplasmanda karşılaşacakları...

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Sivasspor ile golsüz berabere kalan Antalyaspor'da, Asbaşkan Hasan Ali Ceylan, bu hafta deplasmanda karşılaşacakları Kasımpaşa maçından puan ya da puanlar alacaklarını ifade ederek, kırmızı-beyazlıların düşme potasında yer almayacağını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 23 haftada 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 yenilgi alarak 28 puanla 13. sırada yer alan Antalyaspor, deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla başlayacak. Kırmızı-beyazlı ekibin asbaşkanı ve basın sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Kasımpaşa maçında puan ya da puanlar alacaklarını söyledi.

"ANTALYASPOR KÜME DÜŞME POTASINDA YER ALMAYACAK"

Ligin ikinci yarısına yeni hoca ve oyuncularla başladıklarını dile getiren Hasan Ali Ceylan, sıralama olarak altlarında yer alan bir takıma 3 puan vermediklerini dile getirdi. Antalya'nın ligin ikinci yarısına yeni oyuncular ve teknik direktörle başladığını hatırlatan Ceylan, "Hem teknik direktörümüz hem de oyuncuların katkısıyla takımımız daha tempolu bir oyun ortaya koydu. Son maçlarda takımın kazanma arzusu çok iyiydi ancak Sivasspor maçında yüksek basınç ve soğuk hava etkisiyle takımın temposunda azalma oldu. Sivasspor maçında da galip gelmek istiyorduk ama olmadı. Netice olarak puan sıralamasında altımızda yer alan bir takıma 3 puan vermemiş olduk. Antalyaspor, düşme potasında yer almayacak" dedi.

"HOCAMIZ YÜKSEK BASINÇ NEDENİYLE SİVAS'A GELEMEDİ"

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais'in Sivasspor maçında takımının başında olmamasının nedeni olarak şehirdeki yüksek basınç olduğunu söyleyen Ceylan, "Sivasspor maçında hocanın takımın başında olmaması oyuncuları elbette etkilemiştir. Ancak bu oyuncular Fenerbahçe maçında da teknik direktör olmadan mücadele etti ve sahadan galibiyetle ayrıldı. Oyuncularımız bu durumun farkında. Yükselen tempomuz da ne kadar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Hocamız malum bir rahatsızlık geçirdi. Yüksek basınç nedeniyle takımın başında yer alamadı. Bundan sonra bir aksilik çıkmadığı sürece takımın başında yer alacak" şeklinde konuştu.

"KASIMPAŞA'DAN PUAN YA DA PUANLAR ALACAĞIZ"

Kasımpaşa'nın son haftalarda iyi sonuçlar alamadığını dile getiren Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, "Kasımpaşa sıralama olarak üstümüzde yer alan bir takım. Son haftalarda istediği sonuçları alamasa da iyi oyunculara sahip. Biz de takım olarak yükselişteyiz. Kasımpaşa maçında da yükselişimizi devam ettirerek sıralamada daha da yukarıya çıkacağız. Takıma ve teknik heyete olan güvenimiz sonsuz. Kasımpaşa maçında da puan ya da puanlar alacağız" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim