• BIST 9473.71
  • Altın 2495.182
  • Dolar 32.5987
  • Euro 34.8369
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Cevheribucak: "Önce Adanalı, Sonra Siyasetçiyiz"

Cevheribucak: "Önce Adanalı, Sonra Siyasetçiyiz"
Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis 1. Başkanvekili Murat Cevheribucak, Meclis'te grubu bulunan siyasi partilerin il başkanlarına teşekkür ziyaretlerinde...

Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis 1. Başkanvekili Murat Cevheribucak, Meclis'te grubu bulunan siyasi partilerin il başkanlarına teşekkür ziyaretlerinde bulundu. Cevheribucak, kendisine verilen destekten ötürü şükranlarını sunup "Bizler önce Adanalı, sonra siyasetçiyiz" vurgusu yaptı.

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nin nisan ayı olağan oturumunda yapılan seçimde 42 oyla Meclis 1. Başkanvekili seçilen Murat Cevheribucak, MHP İl Başkanı Yusuf Baş, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni ile CHP İl Başkanı Ayhan Barut'u makamlarında ziyaret etti.

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekilliği seçiminde partisinin adayı olarak kendi isminin ortaya çıktığını hatırlatan Cevheribucak, "Parti teşkilatımın bu teveccühünden sonra belediye meclisimizde gerçekleşen toplantıda diğer partilere mensup, hepsi birbirinden değerli Meclis üyesi arkadaşlarımın da oyları ile bu göreve seçildim. Oylamada bana oy veren, vermeyen tüm Meclis üyesi arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım" dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI

İl başkanlarına da bu doğrultuda teşekkür eden Cevheribucak, "O Meclis'te hepimizin kalbi Adana için çarpıyor. Adana'nın sorunları, ihtiyaçlarına yönelik kararlara parmak kaldırıyoruz. Adana'yı değerli kılacak projeler için fikir beyan ediyoruz. Dolayısıyla hepimiz önce Adanalı, sonra siyasetçiyiz. Meclisimizde gerçekleşen seçim de bunun en açık göstergesidir" diye konuştu.

Cevheribucak, il başkanlarıyla yaptığı görüşmelerde birlik ve beraberlik mesajları verip, Adana'nın gündemindeki konular hakkında değerlendirmelerde bulundu. İl başkanları Baş, Yeni ve Barut, Meclis 1. Başkan Vekili Cevrehibucak'ı tebrik edip, görevinde başarılar dilediler.

Samimi havada geçen ziyaretlerde Cevheribucak, Adana'nın gelişmesi ve kalkınması için elinden gelen bütün gayreti göstereceğini belirtti. Cevheribucak, "Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde gündeme gelen konularda meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte kaynakların en verimli şekilde kullanılması, kentin geleceğine yön verecek doğru kararların alınması noktasında hassasiyetle göreve yapmayı sürdüreceğiz" dedi.

Cevheribucak: "Önce Adanalı, Sonra Siyasetçiyiz"

Cevheribucak: "Önce Adanalı, Sonra Siyasetçiyiz"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim