• BIST 9057.99
  • Altın 2291.7
  • Dolar 32.3134
  • Euro 35.1036
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Cevheribucak: “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrindeyiz”

Cevheribucak: “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrindeyiz”
Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis 1. Başkanvekili Murat Cevheribucak, Anayasa değişikliği referandumu sürecinde mensubu olduğu Milliyetçi Hareket Partisi'ne...

Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis 1. Başkanvekili Murat Cevheribucak, Anayasa değişikliği referandumu sürecinde mensubu olduğu Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) yönelik iftira, fitne ve nifak odaklarının mesaisini arttırdığına dikkat çekti. Bazı şer odaklarının, şahsını ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan yalanlarıyla zihinleri bulandırmaya çalıştığını söyleyen Cevheribucak, "Millet iradesine olan saygısını ve demokrasiye olan inancını her platformda dile getiren genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli'nin dün olduğu gibi, bugün de yarın da emrinde olacağız" dedi.

Terör örgütlerine karşı amansız mücadele veren Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin vatandaşlarının can güvenliği ve ülkenin geleceği için tedbirler aldığını vurgulayan Murat Cevheribucak, en zor günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Önce ülkem ve milletim" diyerek, dürüstlük ve ahlak abidesi olarak örnek devlet adamlığı sergilediğini ifade etti. Cevheribucak, "Varlık sebebi Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti olan, bu uğurda büyük özverilerde bulunan partimizi ve genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli'yi hedef alanlar iyi bilsinler ki; ülkemizin, milletimizin yüksek menfaatleri her şeyden önce gelir. Bir Adanalı olarak iftihar ettiğimiz, hemşehrimiz sayın Devlet Bahçeli'nin liderliğinde Türk milliyetçilerinin devletimize verdiği destek, birilerini çok rahatsız etmektedir. Bazıları zilletin, ihanetin sözcülüğünü yapabilir, ama bizler, dün olduğu gibi bugün de yarın da devletin yanında ve arkasında olacağız. Ülkücü Hareket'in bütün hafızasını taşıyan, vatanımızın varlığını, devletimizin bekasını, bayrağımızın namusunu sımsıkı sahiplenmiş ve partimizi bu değerlerin tek tarafı yapmış, Türkmen beyimiz Devlet Bahçeli Bey'in sonuna kadar emrinde olmaktan, yol arkadaşlığı yapmaktan onur duyduk, duymaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim