• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Çetinkaya, “Suriye Sorunu Ve Bölgedeki Türk Varlığı” Konferansına Katıldı

Çetinkaya, “Suriye Sorunu Ve Bölgedeki Türk Varlığı” Konferansına Katıldı
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doc. Dr. Fatih Ferhat Çetinkaya, Ülkü Ocakları Kastamonu Şubesi tarafından organize edilen "Suriye...

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doc. Dr. Fatih Ferhat Çetinkaya, Ülkü Ocakları Kastamonu Şubesi tarafından organize edilen "Suriye Sorunu ve Bölgedeki Türk Varlığı" konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Ülkü Ocakları Kastamonu İl Başkanlığında gerçekleştirilen konferansta konuşan Ülkü Ocakları Kastamonu İl Başkanı Resul Köprülü, "Türk Gençliğinin kendisini geliştirmesi ve yetiştirmesi için, bir çok program yapmaktayız. Alanında uzman isimleri zaman zaman gençlerimizle bir araya getiriyoruz. Bu hafta da alanında otorite olarak kabul edilen değerli bir hocamızı misafir ettik. Suriye Sorunu ve Bölgede Yaşayan Türk Soydaşlarımız hakkında değerli bilgiler aldık. Konferans salonumuzu tıklım tıklım dolduran gençlerimiz için ideal bir konferans olduğu kanaatindeyiz. Geleceğin Liderlerini, Bürokratlarını ve Lider Ülke Türkiye vizyonunu oluşturacak, gençlerini yetiştirmekteyiz" dedi.

Haftanın altı günü sekiz ayrı oturum da konferanslar haricinde seminerlerin devam ettiğini belirten Köprülü, "Türklük Gurur ve Şuuru, İslam Ahlak ve Faziletini benimsemiş, yaşam şekli haline getirmiş, araştıran ve sorgulayan bir gençlik hedeflemekteyiz. Bir çağ açıp, bir çağ kapatan ve Kutlu Peygamberin müjdelediği Fatih Sultan Mehmet'ler bu kutlu ocakta yetişmektedir. Hedefimiz bir elin de Kur'an bir elin de bilgisayar olan gençlerimizin ayakları yerden kesilmeden yıldızlara uzanmasıdır. Ülkemizin kurtuluşu gençliğin iyi yetiştirilmesine bağlıdır. Fikir ve düşünce ayrımı yapmaksızın tüm gençlerimizi sloganlaştırdığımız, "Ey Türk genci, kim olursan ol, nerede olursan ol, bu kapı sana daima açık" sözüyle kutlu ocağımıza davet ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doc. Dr. Fatih Ferhat Çetinkaya, "Suriye Sorunu ve Bölgedeki Türk Varlığı" konulu konferans verdi.

Çetinkaya, “Suriye Sorunu Ve Bölgedeki Türk Varlığı” Konferansına Katıldı

Çetinkaya, “Suriye Sorunu Ve Bölgedeki Türk Varlığı” Konferansına Katıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim