• BIST 9524.59
  • Altın 2503.102
  • Dolar 32.5844
  • Euro 34.5241
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Çetin’e Kiltepe Mahallesinde Yoğun İlgi

Çetin’e Kiltepe Mahallesinde Yoğun İlgi
A Milli Futbol Takımı ile Fenerbahçe'nin eski kaptanlarından Oğuz Çetin, Yeşilyurt Belediyesinin sosyal sorumluluk projelerinden "Keşke" kapsamında bir...

A Milli Futbol Takımı ile Fenerbahçe'nin eski kaptanlarından Oğuz Çetin, Yeşilyurt Belediyesinin sosyal sorumluluk projelerinden "Keşke" kapsamında bir çocuğun isteklerini sürpriz bir ziyaretle gerçeğe dönüştürdü.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın daveti üzerine geldiği Malatya'da amatör spor kulüplerine malzeme dağıtım törenine katılan A Milli Futbol Takımı ile Fenerbahçe'nin eski kaptanlarından Oğuz Çetin, yoğun ilgi altında geçen programın ardından "Keşke" projesi kapsamında bir çocuğun isteğini yerine getirdi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile birlikte gittiği Kiltepe mahallesinde vatandaşların ve aile sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Oğuz Çetin, spor spikeri Yasin Dallı'ya birlikte "Keşke" projesine isteklerini yazarak gönderen bir çocuğu evinde ziyaret etti.

Oğuz Çetin'i karşısında görünce büyük bir heyecan yaşayan aile sakinleri, kendilerine bu güzel buluşmayı sağlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a teşekkürlerini sundular.

Bir çocuğun daha hayalleri gerçeğe dönüştü

Aile sakinleriyle sohbet eden Oğuz Çetin ile Yasin Dallı yanlarında getirdikleri Fenerbahçe formasıyla birlikte diğer hediyeleri takdim ederken, duygusal anlar yaşandı. Hem Oğuz Çetin ile bir araya gelen hem de Oğuz Çetin imzalı Fenerbahçe formasına kavuşan çocuğun yaşadığı mutluluk ziyarete katılanların duygusal anlar yaşamalarına neden oldu.

"İnsan odaklı hizmetler çok anlamlı, başkanımızı kutlarız"

Oğuz Çetin ile Yasin Dallı insan odaklı projeleri ve hizmetlerinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a teşekkürlerini sundular.

'Keşke" projesinin çok değerli bir hizmet olduğunu ifade eden Oğuz Çetin, " Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın isteklerini yerine getirmek her açıdan anlamlı ve önemlidir. Bizi evlerinde ağırlayan aile sakinlerine bu ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Yeşilyurt'ta insan odaklı çalışmalara ağırlık veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a teşekkür ederim" diye konuştu.

Spor spikeri Yasin Dallı'da ziyaret sırasında duygulandığını ifade ederken, "Böylesine anlamlı bir projeyi ilçe sakinleriyle buluşturan ve çocukların hayallerini gerçeğe dönüşmesini sağlayan Başkanımızın bu hizmetlerini takdir ediyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim