• BIST 9079.97
  • Altın 2308.811
  • Dolar 32.3404
  • Euro 35.0923
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Çetin: "Söz Vermediklerimizi De Yapıyoruz"

Çetin: "Söz Vermediklerimizi De Yapıyoruz"
Adana'nın önde gelen işadamı ve işkadını örgütleri, STK'lar, dernekler, TMMOB'dan bazı odalar, akademisyenler, sanatçılar, engelli kuruluşları ile...

Adana'nın önde gelen işadamı ve işkadını örgütleri, STK'lar, dernekler, TMMOB'dan bazı odalar, akademisyenler, sanatçılar, engelli kuruluşları ile emek örgütlerinden temsilcilerin yer aldığı Çukurova Belediyesi Danışma Kurulu, 8'inci toplantısını gerçekleştirdi.

Danışma Kurulu önerisi veya önceden vaat edilen projeler içinde yapılan işleri sıralayan Belediye Başkanı Soner Çetin, "İstihdam oluşturan projeler, "Kadın Sohbet Evi', "Kedi Evi', "Hayvan Barınağı'nın iyileştirilmesi, sokak hayvanlarına su ve yemek kabı verilmesi, Salbaş'a stat, Adana Koop'ta kapalı spor salonu ve doktorlar için huzurevi yaptık, yapıyoruz, yapacağız. Sadece vaat ettiklerimizi değil, söz vermediklerimizi de yapıyoruz" dedi.

ADANA'YA ÇAĞLA, İPEK VE FESTİVAL PARKI

Dr. Ali İhsan Ökten (ATO), Nesrin Çıtırık (HAYTAP), Ahmet Ahmet Şahin Akyiğit (Çöz-Der), Sefa Noyaner (AGİAD), Mustafa Fidan Vursavuş (AYAMDER), Sema Turan Yapıcı (Ev-Kad), Haydar Çakıroğlu (Müteahhitler Birliği), Nesrin Göçhan (TÜRSAB), Ozan Tüzün (TMMOB MO), Dr. Sadun Bölükbaşı (ÇETKO) ve Şehir Plancısı Cüneyt Erginkaya'nın görüş ve önerilerini dile getirdikleri toplantıda konuşan Başkan Çetin, Çukurova'da yapılacak bir parka Adanalı şampiyon tenisçi Çağla Büyükakçay ile İpek Soylu'nun adlarının verileceğini açıkladı.

Nesrin Çıtırık'ın teklifi üzerine Çetin, Portakal Çiçeği Karnavalı için de, konsept park yapılacağını ve parkın içinde, karnaval öncülerine yönelik özel yer verilebileceğini söyledi.

ULUSLARARASI YILMAZ GÜNEY FİLM FESTİVALİ

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 100. Yıl Mahallesi'ndeki bir bölgeye küçük suni göl yapılması önerisini değerlendireceğini belirtti. Ayrıca, Tayyar Zaimoğlu, Nesrin Göçhan ve Belgin Özçelik temsilcileri ile başkan yardımcısı Mustafa Selek'in yer alacağı bir turizm komisyonu oluşturulmasına karar verdi. İki saat süren toplantıda, peş peşe festival yapılacağını da müjdeleyen Çetin şu bilgileri verdi:

"7-8-9 Ekim tarihlerinde Çukurova Karikatür Festivali, son anda bir aksilik olmazsa aynı ay içinde Çukurova Rock Festivali, kasım sonunda 2. Orhan Kemal Edebiyat Festivali ve 1 Nisan 2017'de Uluslararası Yılmaz Güney Film Festivali'ni gerçekleştireceğiz."

Çetin: "Söz Vermediklerimizi De Yapıyoruz"

Çetin: "Söz Vermediklerimizi De Yapıyoruz"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim