• BIST 9782.89
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 23 °C

Çeşme Belediyespor’a İki Yeni Transfer

Çeşme Belediyespor’a İki Yeni Transfer
İzmir Süper Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden Çeşme Belediyespor, ikinci yarıda yaptığı iki transferle kadrosunu güçlendirdi.

İzmir Süper Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden Çeşme Belediyespor, ikinci yarıda yaptığı iki transferle kadrosunu güçlendirdi.

İzmir Süper Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden Çeşme Belediyespor, ikinci yarı maçlarına iki galibiyetle başladı. Kulüp, Hakan Özkasap ve Mehmet Gürültü ile yollarını ayırırken, iki oyuncuyu da takıma kazandırdı. Çeşme Belediyespor olarak ligde üst sıraları hedeflediklerini ifade eden Çeşme Belediye Spor Kulübü Başkanı Aydın Cengiz, transferler ve takım hakkında bilgi verdi. Cengiz, "Bize uyum sağlayamayan Hakan Özkasap ve Mehmet Gürültü adlı arkadaşlarımızla yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Sahadaki yerleşim düzenimize ayak uyduramamışlardı. Arkadaşlarımız da anlayış göstererek, kendilerine takım bularak gittiler. Takımımızda iki de sakat oyuncumuz var. Rıdvan İnce ile Esat Karadeniz'in en kısa sürede iyileşerek aramıza katılacaklarını umuyoruz. Hocalarımızın izlediği yeni iki oyuncuyu takımımıza kattık. Özcan Bayram ve Aykut Gün'ün takımımıza transfer olmasıyla, daha da güçleneceğimize inanıyorum. Yeni transferlerimizden bir tanesi Ödemişspor'un futbolcusu, diğeri de Balıkesir Gönenli Sakarya'dan geldi. Umuyorum ki, zevkle izlenecek maçlar çıkarırlar. Hem seyircimiz, hem kendileri, hocalarımız ve bizler de yönetici olarak oynanacak futboldan zevk alacağımıza inanıyorum. Yazlık yerde yaşamamızın getirdiği bir etki olsa gerek, nedense ligin ilk yarısına iyi başlayamıyoruz. Takımımız ikinci yarıda daha iyi oynuyor. Bu sene de öyle oldu. Erken form tutamadık. Sanıyorum ligin sonlarına doğru zirveyi zorlayacağız. İlk 2 takım içinde yer alacağız. Bundan hiç şüphemiz yok" dedi.

"LİGİN İKİNCİ YARISINA İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK"

Çeşme Belediyespor Teknik Direktörü Malik Gençalp de yaptığı açıklamada, takım hakkında değerlendirme bulunarak, "Ligin ilk yarısında uyum sürecimiz vardı. Uyum sürecini aştık. Süreci aşarken içimizin yandığı maçlar oldu. Çok üzüldüğümüz maçlar oldu. O maçlar artık geride kaldı. Ligin ikinci yarısına iyi başlangıç yaptık. Bu süre içerisinde bütün oyuncularım, çok özverili çalıştılar. Bizim Çeşme Belediyespor olarak bir sloganımız vardı; "Biz kimseyi göndermeyiz'. Çeşme Belediyespor olarak, imkanlar dahilinde, herkese spor yaptırmak gayreti içindeyiz. Ama gitmek isteyenlere de, kulübün menfaatleri doğrultusunda izin veriyoruz. İki sporcumuzu bu şartlar altında gönderdik. Bu arkadaşlarımızın ayrılması, Çeşme Belediyespor'dan memnuniyetsizliklerinden değil, uyum süreçlerinin olmamasından dolayı. Bir arkadaşımız okuluna devam etmek zorundaydı. O yüzden ayrıldılar. Onları, Çeşme Belediyespor'a yakışır şekilde uğurladık. Hiçbir sporcumuz, bize geldikten sonra beddua ederek ayrılmadı, ayrılmayacak da. Yönetim kurulu olarak da, teknik heyet olarak da bu konuda kararlıyız" şeklide konuştu.

Çeşme Belediyespor’a İki Yeni Transfer

Çeşme Belediyespor’a İki Yeni Transfer

Çeşme Belediyespor’a İki Yeni Transfer

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim