• BIST 9136.05
  • Altın 2324.383
  • Dolar 32.3675
  • Euro 34.9483
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Cenaze dönüşü kazada hayatını kaybetti

Cenaze dönüşü kazada hayatını kaybetti
Adana'nın Kozan ilçesinde cenazeden dönen otomobil, yolcu minibüsü ile çarpıştı.

Adana'nın Kozan ilçesinde cenazeden dönen otomobil, yolcu minibüsü ile çarpıştı. Otomobilde bulunan bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde Adana-Kozan yolu Mansurlu-Yahyalı kavşağındaki kontrolsüz kavşakta meydana geldi. Alınan bilgiye göre Kadirli istikametinden kavşağa giren Kazım Avcı yönetimindeki 42 DJU 07 plakalı otomobile, Adana istikametinden ilçe merkezine gelen Hüseyin Demirci (40) yönetimindeki 01 Z 0724 plakalı yolcu minibüsü çarptı. Çarpmanın etkisi ile hurdaya dönen otomobildeki Hayriye Karasakal (45) olay yerinde hayatını kaybederken sürücü ile yolculardan Hasibe Avcı ve Fatma Avcı yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobilde bulunanların Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinden yakınlarının cenazesinden döndükleri ve Adana'ya gittikleri öğrenildi.

Adana'dan Tufanbeyli ilçesine yolcu taşıdığı öğrenilen minibüste büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. Minibüste ki 8 kişi ve sürücü kazayı yara almadan atlattı.

Otomobilde bulunan yolculardan İsmail Avcı kazanın bir anda olduğunu belirterek, hayatını kaybeden Hayriye Karasakal'ın yeğeni olduğunu söyledi. Adana'dan Tufanbeyli'nin Çatalçam mahallesine yolcu taşıdığını ifade eden minibüs sürücüsü Hüseyin Demirci ise otomobilin kavşağa çok hızlı girdiğini ve duramadığını söyledi.

Minibüs sürücüsü Hüseyin Demirci jandarma tarafından gözaltına alınırken, hayatını kaybeden Hayriye Karasakal'ın cenazesi Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından olay yerinden kaldırıldı.

Aynı kavşakta en son 2 hafta önce yine kaza yaşandığını daha öncede çok sayıda kazanın meydana geldiğini belirten vatandaşlar, yetkililerin biran önce çözüm bulmasını istedi.

Jandarma kaza ile ilgili çalışma başlattı.

Cenaze dönüşü kazada hayatını kaybetti

Cenaze dönüşü kazada hayatını kaybetti

Cenaze dönüşü kazada hayatını kaybetti

Cenaze dönüşü kazada hayatını kaybetti

Cenaze dönüşü kazada hayatını kaybetti

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim