• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

‘Cemreler Aşka Düşer’ Kitabı Çıktı

‘Cemreler Aşka Düşer’ Kitabı Çıktı
Adıyamanlı Yazar-Gazeteci Kerim Baydak'ın 7'ci kitabı olan "Cemreler Aşka Düşer" adlı romanı çıktı.

Adıyamanlı Yazar-Gazeteci Kerim Baydak'ın 7'ci kitabı olan "Cemreler Aşka Düşer" adlı romanı çıktı.

Türkiye genelinde satışa sunulan "Cemreler Aşka Düşer" adlı roman okuyucularıyla buluştu. Kerim Baydak'ın "Cemreler Aşka Düşer" adlı romanın Yayın Yönetmenliğini M. Kemal Aydoğan, Yayın Koordinatörlüğünü Selçuk Alkan, Editörlüğünü Çiğdem Aktepe, Kapak Tasarımını Ahmet Altay, İç Tasarımı Endülüjans/yk tarafından yapıldı.

Yeni kitabına ilişkin açıklama yapan Kerim Baydak, 176 sayfadan oluşan "Cemreler Aşka Düşer" adlı romanını Güneydoğu'nun bir köyünde yaşanan gerçek bir olaydan esinlenerek yazdığını söyledi.

Şu ana kadar yedi kitap çıkardığını vurgulayan Baydak, her kitabın da ayrı bir heyecan yaşadığını ve okuyucularının zaman zaman duygulanacağını ve tebessümle okuyacaklarını söyledi.

Baydak, "Yeni olayları, yaşananları, harmanlayarak, okuyucularla paylaşmak, okurlarla buluşturmak kadar insana mutlu eden, huzurlu kılması kadar güzel bir şey yoktur. Bu mutluluğu ve sevinci yedinci defadır yaşamaktayım. Önceleri yayınlanmış olan 6 kitabımda olduğu gibi, her defasında tatlı, ayrı bir heyecan ve apayrı bir mutluluk yaşıyorum. Her kitap, yeni bir aşktır, yeni bir heyecandır, yeni bir başlangıçtır, yeni ufuklara yelken açmaktır, yeni denizlerde, menzile yol almaktır. Her kitapla, etrafa ışık saçılır, yeni insanlarla tanışılır, yeni yeni umutlar belirlenir, yeni mesajlar verilir, yeni umutlar aşılanır, yeni dünyalar keşfedilir. Her kitapla, insan kendini tanır, çevresini tanır, Hakim-i Mutlak-ı tanır, bahşedilen nimetleri tanır, Rabbine olan şükrünü, hamdını arttırır, geçici olan fani dünyada mutlak olan ölümün farkına varır, ders alır, nasihat alır, nerede ne, neyi, nasıl yaptığını, yapacağını bilir, kendine bir yol bulur, çizgisini belirler, görevini anlar, sorumlulukların farkına varır" dedi.

‘Cemreler Aşka Düşer’ Kitabı Çıktı

‘Cemreler Aşka Düşer’ Kitabı Çıktı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim