• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Cemil Bayık'ın Keskin Nişancısı 6 Adamıyla Teslim Oldu! Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Cemil Bayık'ın Keskin Nişancısı 6 Adamıyla Teslim Oldu! Fotoğrafları Ortaya Çıktı
Terör örgütü PKK'nın lider kadrosundan Cemil Bayık'ın, en güvendiği isimlerden biri dün gece 6 arkadaşıyla birlikte teslim oldu. Teslim olan teröristlerin fotoğrafları yayınlandı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Kuruköy bölgesinde sözde Güngör Mahallesi sorumlusu bir terörist, dün gece yarısı 6 örgüt üyesi ile birlikte teslim oldu. Teröristin, terör örgütünün önde gelen ismi Cemil Bayık'a yakın bir isim olduğu ve bizzat Bayık tarafından Yüksekova'da görevlendirildiği öğrenildi.

"TERÖRİSTLER ARTIK BİZE EMANET"

Güvenlik kaynakları, teslim olanlarla ilgili şu açıklamada bulundu:

"Teslim olan teröristler artık bize emanettirler. Her türlü ihtiyaçları giderilmekte, çatışmalarda yaralananlar derhal tedavi altına alınmaktadırlar. Diğerlerinin de sağlık kontrolleri yapılarak adli işlemler için gerekli yerlere sevk edilmektedirler. Pişman olmuşsa, teslim olmuşsa bizim güvencemiz altındadır. BTÖ'nün haber sitelerinde ve yayın organlarında "teslim olanlar öldürülüyor" yalanlarına en iyi cevabı bugüne kadar verdik, bu fotoğraflarla cevabı yineliyoruz.

GÜVENLİK KUVVETLERİ, TERÖRİSTLERE VE AİLELERİNE SESLENDİ

Güvenlik kuvvetleri olarak teröristlere ve ailelerine sesleniyoruz: Gelin yol yakınken teslim olun. Devlet size her şeye rağmen şefkat elini uzatacaktır. Hayatınızdan boş emeller, boş hayaller uğruna vazgeçmeyin. Kimsenin, bir kısım devletlerin terör taşeronluğuna soyunan ve bundan rant elde edenlerin oyuncağı olmayın. Hayatınız değerlidir devlet için."

Güvenlik güçlerinin çağrılarına uyarak teslim olan teröristler her türlü ihtiyaçları giderilerek, yaralı olanlar ise tedavi altına alınıyor.

YALAN HABERLERE FOTOĞRAFLI CEVAP

"Pişman olmuşsa, teslim olmuşsa bizim güvencemiz altındadır" diyen güvenlik birimleri, bölücü terör örgütünün haber sitelerinde ve yayın organlarında "teslim olanlar öldürülüyor" yalanlarına paylaşılan fotoğrafların bir cevap olduğunu vurguladı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim