• BIST 9530.47
  • Altın 2484.116
  • Dolar 32.4795
  • Euro 34.8382
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 20 °C

Cemaati böyle eleştirdi: Yahudi...

Cemaati böyle eleştirdi: Yahudi...
17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonrası oğlunun tutuklanmasıyla istifa eden eski bakan Zafer Çağlayan cemaat için çok sert eleştirilerde bulundu.


Eski Ekonomi Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Zafer Çağlayan, "Nasıl bir zihniyetle mücadele ettiğimizi bu millet çok iyi görüyor. Sizlere anlatacağım çok şey var. Ama bunları bize bir Yahudi, bir ateist, bir Zerdüşt yapsa anlarım. Ama bunları yapan Müslümanım diye geçiniyorsa yazıklar olsun" dedi.

Çağlayan, partisinin Tarsus ilçe binası önünde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Allah'tan başka hiç kimsenin önünde eğilmeyeceklerini söyledi. Kendilerinin seçimden seçime gelen siyasetçilerden olmadıklarını belirten Çağlayan, "Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara karşı, görüldüğü gibi AK Parti daha çok büyüyor ve güçleniyor. Başbakanımızın yaptığı mitinglerdeki kalabalıkları herkes görüyor. Birileri de 'montaj' diyor. Kimlerin montaja sarıldıkları ortadadır" diye konuştu.

AK Parti'nin yaptığı hizmetlerle yola devam edeceğini ifade eden Çağlayan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu aziz millet CHP ve MHP'ye oy vermez. Çünkü milletimizin karnı tok böyle işlere. Yapılan haksızlık, zulüm ve komplolara karşı halkımız gerekli cevabı sandıkta verecek. Bel altı vurarak, kardeşi kardeşe yeniden düşman etmek isteyenlere halkımız prim vermez. Bu kardeşiniz, Allah can sağlığı verdiği sürece, sonuna kadar size hizmet etmeye devam edecek. Bu ülkenin geleceği için Zafer Çağlayan size kurban olsun. Bu kardeşinizin suçu 102 milyar dolar olan ihracatı 150 milyar dolara çıkarmaktır. Bu suçsa ben suçluyum." 17 Aralık operasyonunun özellikle belli bakanlar üzerinde yapıldığını dile getiren Çağlayan, şunları kaydetti:

"Operasyon yapılan bakanların hepsi vatanına, milletine, bayrağına sonuna kadar bağlı olan Kürt kökenli arkadaşlarımızdır. Barış ve kardeşliği bozma adına bizleri hedef aldılar. Ama biz dimdik durduk. Başbakanımızın arkasında da dimdik durduk ve durmaya devam edeceğiz. Onlar şehit haberleri gelsin istiyor. Çünkü onlar kandan, terörden besleniyor. Nasıl bir zihniyetle mücadele ettiğimizi bu millet çok iyi görüyor. Sizlere anlatacağım çok şey var. Ama bunları bize yapanlar bir Yahudi, bir ateist, bir Zerdüşt yapsa anlarım. Ama bunları yapan Müslümanım diye geçiniyorsa yazıklar olsun. Bir Müslüman bunları nasıl yapar? İşte bu nedenle 30 Mart yerel seçimleri seçim olmaktan çıktı. 30 Mart seçimleri istiklal mücadelesidir. Zafer AK Partinin olacak."

Çağlayan, konuşmasının ardından partiye katılan 500 kişi adına Hadi Demirbaş'a rozet takarak çiçek verdi. Hadi Demirbaş ise partiye 500 kişinin kaydını yaptırdığını ancak bu katılımın 5 bin kişiyi temsil ettiğini söyledi.

www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim