• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

Cemaat tabanına 'Erdoğan ölecek direnin' diyor

Cemaat tabanına 'Erdoğan ölecek direnin' diyor
Yandaş medyanın küçük çaplı gazetelerinden Güneş'in Genel Yayın Yönetmeni Kelkitlioğlu cemaatin tabanına "Erdoğan ölecek direnin" propagandası yaptığını öne sürdü.
Güneş Gazetesi yazarı Murat Kelkitlioğlu cemaatin tabanına "Erdoğan ölecek direnin" diye talimat verdiğini öne sürdü.
 
Kelkitlioğlu, "Sürekli operasyondan ve yapılanlardan yorulmuş durumda olan tabandan çok ciddi bir tepki var. Bir anlamda isyan sesleri yükselmeye başladı. Bunun üzerine yeni bir talimat geldi abi ve ablalara. Tüm tabana, özellikle taşrada yaymaları emriyle bir bilgi gönderildi. Peki, ‘paralel örgüt’ün yeni kara propaganda bilgisi ne? 
“Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık raporuna ulaştık. 6 ay ile 1 sene içinde ölecek. O yüzden sonuna kadar direnin.” Evet yanlış duymadınız, yeni kara propaganda kampanyası bu cümle üzerine kurulu. Örgütün unsurları, tabanda bu bilgiyi yayarken, “Bizim abiler ele geçirdi raporu. Biz rapora göre konuşuyoruz” diyorlar. Bu kesin bilgiyi, önümüzdeki günlerde bütün kamuoyunun duyacağından eminim." ifadelerini kullandı. 
 
Kelkitlioğlu'nun bu iddiaları Güneş Gazetesi'nde de manşet olarak yer aldı. 
 
İşte Kelkitoğlu'nun o yazısı: 
 
"‘Erdoğan ölecek, direnin!’ 
 
Başlık, insanın içini titretiyor değil mi? 
Haklısınız, şimdi ‘bu da nereden çıktı’ diyebilirsiniz! 
Önce biraz hafızalarımızı tazeleyelim. 17 ve 25 Aralık sivil darbe girişimlerinin ardından deşifre olan ‘paralel örgüt’ün abi ve ablaları, 30 Mart yerel seçimleri öncesi kara propaganda başlatmıştı. Özellikle AK Parti’nin güçlü olduğu yerlerde, Recep Tayyip Erdoğan’ı ve hükümeti hedef alan, iktidara oy verilmemesi yönünde karalama kampanyası yürütmüştü. 
Bu örnekleri çoğaltmak mümkün. 
Zaman geçtikçe ve bu örgütün yapısı çözüldükçe, kamuoyunda ‘paralel örgütün sonu geldi, bakın hiç sesleri çıkmıyor’ şeklinde bir düşünce hakim olmaya başladı. 
Gerçek hiç de öyle değil! 
Şimdi sıkı durun! 
 
BU DA RAPOR YALANI 
 
Sürekli operasyondan ve yapılanlardan yorulmuş durumda olan tabandan çok ciddi bir tepki var. Bir anlamda isyan sesleri yükselmeye başladı. Bunun üzerine yeni bir talimat geldi abi ve ablalara. Tüm tabana, özellikle taşrada yaymaları emriyle bir bilgi gönderildi. 
Peki, ‘paralel örgüt’ün yeni kara propaganda bilgisi ne? 
“Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık raporuna ulaştık. 6 ay ile 1 sene içinde ölecek. O yüzden sonuna kadar direnin.” 
Evet yanlış duymadınız, yeni kara propaganda kampanyası bu cümle üzerine kurulu. Örgütün unsurları, tabanda bu bilgiyi yayarken, “Bizim abiler ele geçirdi raporu. Biz rapora göre konuşuyoruz” diyorlar. 
Bu kesin bilgiyi, önümüzdeki günlerde bütün kamuoyunun duyacağından eminim. 
 
CHP VE MHP’YE SUÇLAMA 
 
Sadece bu da değil! 
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yaşanan başarısızlık da, tabanda çok ciddi rahatsızlık yarattı. Sürekli sorgulamalar başladı, “Bize böyle denmemişti” şeklinde sorular soruluyor. 
‘Paralel örgüt’ bunun da cevabını buldu: “Cumhurbaşkanlığı seçimleri CHP ve MHP’deki iç çatışmalar yüzünden kaybedildi.” 
Okuduğunuz gibi, ‘paralel örgüt’ün pes edeceği, duracağı, aman dileyeceği yok!"
 

Kaynak: Güneş
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim