• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Çelikcan: "Herkes Bulunduğu Makamın Hakkını Vermek Zorunda"

Çelikcan: "Herkes Bulunduğu Makamın Hakkını Vermek Zorunda"
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Seçildiğimiz günden bu yana Yüreğir'i kalkındırmak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz"...

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Seçildiğimiz günden bu yana Yüreğir'i kalkındırmak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" dedi.

Başkan Çelikcan, Karacaoğlan Mahallesi'nde kanser hastası 75 yaşındaki Cennet Bozdoğan'ı evinde ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti. Vatandaşlarla sohbet etti, istek ve taleplerini dinledi.

Karacaoğlan Mahallesi'nin yol sorunu kalmadığını, kentsel dönüşüm çalışmalarının da devam ettiğini belirten Başkan Çelikcan, "Karacaoğlan Mahallemizde yol sorunu kalmadı. Mahallemize değer katacak olan kentsel dönüşüm çalışmalarımız devam ediyor. Kışla Mahallemizde birinci etap inşaatları bitti. Kentsel dönüşüm dünyanın en zor işlerinden birisi. Biz Yüreğir'de zoru başardık, başarmaya da devam ediyoruz. Yasal prosedürleri yerine getirip Karacaoğlan Mahallemizde de kentsel dönüşümü başlatacağız. Sizin yerleriniz de bu anlamda değerlenecektir" dedi.

Yüreğirli vatandaşların sevincine ve üzüntüsüne her zaman ortak olduklarını, bundan sonra da vatandaşlarla iç içe olmaya devam edeceklerini söyleyen Çelikcan, "Belli bir makama gelen herkes bulunduğu makamın hakkını vermek zorundadır. Ben Adana'da doğdum ve büyüdüm. Amacım doğup büyüdüğüm ilçemize güzel bir şeyler kazandırma yönündedir. Son bir iki yıl bir şeyler yapıyormuş gibi gözükmek yerine seçildiğimiz günden bu yana Yüreğir'i kalkındırmak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yüreğir birçok ilklerle tanıştı. Yüreğir'e sayısız kalıcı eserler kazandırdık.

Biz seçime endeksli hizmet etmek yerine halkımızın gerçek ihtiyaçlarını belirleyip ona göre hizmet götürüyoruz. Onun için başkan yardımcılarımız, daire müdürlerimiz ve ben sürekli halkımızın arasında bulunarak onların ortak ihtiyaçlarını tespit ederek çalışmalarımızı ona göre planlıyoruz" diye konuştu.

Çelikcan: "Herkes Bulunduğu Makamın Hakkını Vermek Zorunda"

Çelikcan: "Herkes Bulunduğu Makamın Hakkını Vermek Zorunda"

Çelikcan: "Herkes Bulunduğu Makamın Hakkını Vermek Zorunda"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim