• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Çelik : “Terör saldırısını lanetliyoruz”

Çelik : “Terör saldırısını lanetliyoruz”
HAK-İŞ Konfederasyonu Kayseri İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, yaptığı yazılı açıklamada Diyarbakır, Şırnak...

HAK-İŞ Konfederasyonu Kayseri İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, yaptığı yazılı açıklamada Diyarbakır, Şırnak ve Mardin'de güvenlik güçlerimize yapılan hain saldırıları kınadıklarını ve kan ile beslenen şer odaklarının hiçbir zaman amaçlarına ulaşmayacaklarını söyledi.

Çelik, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:"Pkk tarafından Diyarbakır Lice, Mardin'in Derik İlçesi ve Şırnak-Van Karayolu kontrol noktasında güvenlik güçlerimize yapılan saldırıyı nefretle kınıyoruz. Terör hain yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Kayseri olarakacımız çok büyük. İki gün içerisinde iki şehidimiz var. Genç kardeşlerimize Allah rahmet eylesin. Mekânlarını cennet olsun.

Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünü hedef alan, toplumsal huzuru bozmaya yönelik hain saldırılar ülkemizin huzurunu bozmaya asla muktedir olamayacağını bir kez daha ifade etmek istiyoruz. Kanla beslenen şer odakları hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar.

Terör saldırılarının amacı, ülkemizin huzur ve istikrarını bozmak ve toplumda bir korku havası ve kargaşa ortamı yaratmaktır. Bu süreçte herkes daha soğukkanlı ve sağduyulu olmalıdır. Terörün son bulduğu, kardeşlik; huzur ve güven ortamının egemen olduğu, daha güçlü bir Türkiye ve dünya umut ediyoruz.

HAK-İŞ Konfederasyonu Kayseri İl Temsilciliği ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı olarak, Türkiye'nin devleti, milleti ve kurumlarıyla bir bütün halinde terörle mücadele konusunda daha aktif ve etkin çalışmaları hayata geçireceğine inanıyoruz.

HAK-İŞ İl Temsilciliği olarak, ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan terör saldırısını nefretle kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere bir kez daha Yüce Allah'tan Rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılara da geçmiş olsun dileğinde bulunuyoruz."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim