• BIST 9524.59
  • Altın 2508.833
  • Dolar 32.5673
  • Euro 34.6971
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 15 °C

Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Paralel Yapıya Sert Çıktı

Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Paralel Yapıya Sert Çıktı
Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, Turgutlu Meslek Yüksekokulunu ziyaretinde, "Devlette olduğu gibi bende paralel yapıya kesinlikle...

Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, Turgutlu Meslek Yüksekokulunu ziyaretinde, "Devlette olduğu gibi bende paralel yapıya kesinlikle müsaade etmem, hainlik yaptırmam ve bu kişilere asla taviz vermem" dedi.

Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, Turgutlu Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti. Prof. Dr. Çelebi, okulda hem akademisyenlerle hemde idari personelle görüştü. Okul hakkında bilgi alan Çelebi, paralel yapıya sert çıktı. "Paralel yapıya kesinlikle müsaade etmem, hainlik yaptırmam" diyerek eleştirilerde bulunan Çelebi, şöyle konuştu: "Bana okulunda çalışan, özverili mesai harcayan isimler lazım, ne iş yaptığınız önemli. Burada geleceğimiz için çalışıyoruz. Devlette olduğu gibi bende paralel yapıya kesinlikle müsaade etmem, hainlik yaptırmam ve bu kişilere asla taviz vermem. Buralarda aldığımız paraların hakkını vererek çalışmalıyız, kendi kişisel gelişimimiz elbette önemli ancak bu memleketin bize ihtiyacı var. İyi ve çalışkan nesil yetiştirmeliyiz. Bize bir düzen lazım, sadece derse girip al bağışını git yapmamalıyız. Parayı çok düşünenden akademisyen olmaz, akademisyen idealist insandır."

Turgutlu'nun büyük ve potansiyelli kent olduğunu anlatan Çelebi, "Bu kent için ne yapabiliriz bunları tartışmalıyız. Turgutlu Meslek Yüksekokulundan memnunum, eğitim konusunda takip ediyorum. Sanayi iş birliğine önem veriyoruz" dedi.

Rektör Kemal Çelebi ve Turgutlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Kenan Yalınız, yapmak istedikleri ek bina için Turgutlulu hayırseverlere de çağrıda bulundu. Okulun konferans salonunun eksik olduğunu hatırlatan akademisyenler bunun içinde yatırım istedi. Kenan Yalınız, mevcut düzende tek başlarına bu projeyi yapmalarının mümkün olmadığını ifade ederek, Turgutlulu hayırseverlerden ek bina konusunda destek istedi.

Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Paralel Yapıya Sert Çıktı

Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Paralel Yapıya Sert Çıktı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim