• BIST 9693.46
  • Altın 2508.306
  • Dolar 32.5811
  • Euro 34.833
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

’Çekmeköy Çocuk’ Yayın Hayatına Başladı

’Çekmeköy Çocuk’ Yayın Hayatına Başladı
Çekmeköy Belediyesi'nin çocuk dergisi Çekmeköy Çocuk, Nisan sayısıyla yayın hayatına başladı.

Çekmeköy Belediyesi'nin çocuk dergisi Çekmeköy Çocuk, Nisan sayısıyla yayın hayatına başladı.

Çekmeköy Belediyesi'nin çocuklar için hazırladığı Çekmeköy Çocuk Dergisi, Nisan sayısıyla çocuklarla buluştu. Uzmanlar tarafından hazırlanan ve anne, babaların görüşleriyle son şekli verilen derginin Bilge ve Kağan karakterleri, çocuklar tarafından çok sevildi.Eğlendirirken öğretmeyi hedefleyen derginin içeriğinde; Bulmacalar, Meslekler Hakkında Bilgiler, Zamanda Yolculuk, Mini Tarif, 5 Adımda Hayvan Dostlarımız, Tatil Günlüğü, Bir Keşif Bir Kaşif, Bil-Bul-Eğlen bölümleri yer alıyor. Ayrıca Çekmeköy Postası bölümünde çocuklar kendi hazırladıkları resim, şiir, hikayelerle dergide yer alıyorlar.

Çekmeköy Belediyesi ve Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile hazırlanan dergi, her yılın ilk haftası yayımlanacak. İlk etapta 20 bin basılan dergi, ilköğretim okullarının anasınıfları ve ilköğretim sınıflarında dağıtıldı. Derginin ilk sayısında Osmanlı Padişahları'nın yer aldığı yap boz oyunu da çocuklara hediye edildi. Çekmeköy Çocuk ayrıca Çekmeköy Belediye binası, ek hizmet binaları ve Seri Nokta İletişim Merkezleri'nden ücretsiz olarak alınabiliyor.

MİNİKLERİN DERGİLERİ BAŞKAN POYRAZ'DAN

İsmihan İsmet Süzer İlköğretim Okulu'ndaki dağıtıma katılan ve sınıfları dolaşan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, "Eğlenceli, eğitici, öğretici içeriği ile Çekmeköylü Çocukların kılavuzu olacak yepyeni bir dergi hazırladık. Birbirinden güzel etkinlikleri içeren bu çalışma ile hayal gücünüzün sınırlarını genişletmeyi, genel kültürünüzü artırmayı, zihinsel ve ruhsal gelişiminize katkıda bulunmayı hedefledik. Tüm bunları yaparken yaş grubunuza uygun olarak bıkmadan, sıkılmadan öğrenebileceğiniz bir yol izleyerek, eğlenirken öğrenebileceğiniz sayfalar oluştu. Bu derginin yapımı ve size ulaşmasında bizlere destek olan Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze de ayrıca teşekkür ederim." dedi.

’Çekmeköy Çocuk’ Yayın Hayatına Başladı

’Çekmeköy Çocuk’ Yayın Hayatına Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim