• BIST 9079.97
  • Altın 2325.218
  • Dolar 32.3458
  • Euro 34.9467
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Çedaş Sivas’a Değer Katıyor

Çedaş Sivas’a Değer Katıyor
Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş.(ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş.(ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

31 Temmuz 2010 tarihinde Hisse Satış Sözleşmesi imzalayarak, bu tarihten itibaren özel bir şirket olan Kolin - Limak - Cengiz Holding bünyesinde faaliyete başlayan ÇEDAŞ'ın öncelikli amacının müşteri memnuniyeti olduğunu belirten Genel Müdür Akboğa, bu kapsamda yapılan teknolojik yatırımlarla Sivas, Tokat ve Yozgat illerinde örnek bir dağıtım şirketi olduklarını söyledi.

Dağıtım Lisansı kapsamında Sivas, Tokat ve Yozgat illerinden oluşan 52 bin 789 kilometrelik alanda 800 bin civarında müşteriye hizmet verdiklerini belirten Akboğa, yüklenici firma çalışanları ile birlikte yaklaşık bin 700 personele istihdam sağlayan ÇEDAŞ'ın kaliteli ve sürekli enerji verme çabalarını yoğun bir şekilde devam ettirdiğini dile getirdi. Akboğa, "ÇEDAŞ sorumluluk bölgesinde tüketicilerine yaşam kalitesini artırıcı, farkındalık yaratıcı projeler gerçekleştirerek sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeye devam etme hedefindedir" dedi.

"400 MİLYON YATIRIM YAPILDI"

ÇEDAŞ özelleştiği 2010 yılından 2015 yılı sonuna kadar 400 Milyon lirayı geçen tesis yatırımlarını kullanıma hazır hale getirdiğini dile getiren Akboğa, "ÇEDAŞ yapmış olduğu saha, tesis ve teknolojik yatırımlarla tedarik sürekliliğini artırmıştır. Yapılan bu bakım onarım, tesis ve teknolojik yatırımlar ile günleri aşan hatta haftalar süren elektrik kesintileri ve arızaları artık saatler içerisinde gidererek daha kaliteli enerji vermeye başlamıştır" diye konuştu.

Şirket yatırım planlarını, hazırlamış olduğu mastır plan ve proje kapsamında kısa, orta ve uzun vadeli olarak yapmaya başladıklarını ifade eden Akboğa, "Yıllık 100 Milyon lira olmak üzere önümüzdeki 5 yıl içinde toplam 500 milyon liralık yatırım yapmayı planlayarak kaliteli ve sürekli enerjiyi müşteriye ulaştırmayı hedefliyoruz. Ayrıca yapılacak yatırımlar ile Sivas, Yozgat, Tokat şehirlerinde en büyük yatırımcı kuruluş olarak ciddi istihdam oluşturarak, ülke ekonomisine katkı vermeye devam edecektir" şeklinde konuştu.

Akboğa 2016-2020 uygulama dönemi içinde çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirterek sürdürülebilirlik, müşteri memnuniyeti ve teknolojik yatırımlara hız verilerek gerekli çalışmaların aksatılmadan yapacağını söyledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim