• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Çebi: "Transfer İhtiyacı Varsa Tespit Edeceğiz"

Çebi: "Transfer İhtiyacı Varsa Tespit Edeceğiz"
Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, devre arası transfer çalışmaları ile ilgili, "Biz çalışmalarımızı yapıyoruz. Beşiktaş'ın transfer...

Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, devre arası transfer çalışmaları ile ilgili, "Biz çalışmalarımızı yapıyoruz. Beşiktaş'ın transfer ihtiyacı varsa tespit edeceğiz. Daha sonra da Beşiktaş'ın menfaatleri neyi gerektiriyorsa o tür transferler yapmaya çalışacağız" dedi.

Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Çarşı'da bulunan Kartal Yuvası mağazasının açılışına katıldı. Açılış töreni sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çebi, Beşiktaş olarak lider olmaktan ve şampiyon olmaktan başka amaçlarının olmadığını vurgulayarak, "İnşallah geçmiş senelerde olmayan şampiyonluğu, bu sene elde edeceğiz. O mutluluğu burada stadımızda yaşamayı çok istiyor, arzu ediyoruz. Bu başarıların arkasında Kartal Yuvaları'nın gelirlerinin de katkısı olduğunu söylemek istiyorum. Taraftarlarımıza sesleniyorum; hem Kartal Yuvaları'nda hem de statlarda bizimle birlikte olsunlar" diye konuştu.

"TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZI YAPIYORUZ"

Transfer çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulunan Çebi, transfer gerçekleşmeden bir açıklama yapmanın yanlış olduğunu belirterek, "Transferler yapıldığı zaman kamuoyunun önüne koyulur. Bunun dışında bizim kamuoyuna bununla ilgili bir açıklama yapmamız doğru değil çünkü Beşiktaş'ın menfaatleri bunu gerektiriyor. Taraftarları anlıyorum. Bir şeylerin müjdelenmesini daha önceden duymak istiyorlar ama bu işin doğrusu imza atıldığı zaman geçerli olandır. Biz çalışmalarımızı yapıyoruz. Beşiktaş'ın transfer ihtiyacı varsa tespit edeceğiz. Daha sonra da Beşiktaş'ın menfaatleri neyi gerektiriyorsa o tür transferler yapmaya çalışacağız. Ama bugün size isim veremeyiz. Transfer olabilir de olmayabilir de" ifadelerini kullandı.

Çebi ayrıca, basın mensuplarının Başkan Fikret Orman'ın, "İlk 3 maçı Başakşehir'de oynamak istiyoruz" açıklamasının hatırlatması üzerine ise, "Hedefimiz bu 3 maç dışında içeride kalan 5 maçı kendi stadımızda oynamak. Olmazsa da inşallah Allah ihtiyaç duyurmaz ama yine Başakşehir'in stadına talepkar olabiliriz" açıklamasını yaptı.

Çebi: "Transfer İhtiyacı Varsa Tespit Edeceğiz"

Çebi: "Transfer İhtiyacı Varsa Tespit Edeceğiz"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim