• BIST 8977.96
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

ÇAYKUR Rizespor’un Kupada Hedefi Final

ÇAYKUR Rizespor’un Kupada Hedefi Final
Galatasaray ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Müsabakası'nın hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizepor, Türkiye Kupası'nı müzesine...

Galatasaray ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Müsabakası'nın hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizepor, Türkiye Kupası'nı müzesine götürmeyi hedefliyor.

Çaykur Rizespor, çarşamba günü Galatasaray ile evinde oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final müsabakası hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-mavili ekip basına ve taraftara açık son idmanını bugün Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde Çaykur Rizespor tesislerinde sürdürdü. İdman öncesi Karaman, destek için kulübü ziyaret eden MHP Rize Merkez İlçe Teşkilatı Başkanı Bülent Kaya ve arkadaşlarını kabul etti. Çalışma ofisinde heyeti kabul eden Karaman, sahada da desteklerinden dolayı teşekkür etti. Kaya, Karaman'a yanlarında getirdiği bir posteri hediye etti. Kaza, müsabakada yürekli ve bedenleri ile takımın yanında olacaklarını belirterek Karaman'dan Rize'ye final yaşatmasını istedi.

İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Karaman, kupa müsabakalarında Rize'nin tüm Karadeniz Bölgesi'ni temsil ettiğini belirterek, "Galatasaray ile oynayacağımız kupa maçı Rize şehri adına, Karadeniz adına, sadece Rize şehri olarak değil Batum'a kadar kupada Karadeniz'i temsil edeceğiz. Biz Karadeniz bölgesiyiz, birbirimizi destekleyeceğiz. Dolayısı ile kupada Karadeniz bölgesini Rize temsil ediyor. Çarşamba günü çok güzel bir atmosferde, Çaykur Rizespor'un renklerinin çok iyi temsil edildiği bir tribünde, 12 adamın iyi bir atmosfer oluşturmasını istiyoruz. Çünkü buraya gelene kadar bunu hak ettik. Kupadan dolayı ligde puansal eksiklikler yaşadık. Kupanın getirmiş olduğu sakatlıklarla beraber farkı eksiklikler de oldu. Madem buraya geldik. Kupa bir tarafa finale adımızı yazdıralım. Bunu söylerken de şunu unutmuyoruz. Galatasaray büyük bir takım. Kupalar almış, şampiyonluklar yaşamış. Milli takımın yarısını oluşturmuş oyunculardan oluşan bir takım. UEFA Kupasını kazanmış bir takım. Bunun bilincinde maça hazırlanıyoruz. En azından bu şehre bir final heyecanı yaşatmak bizim görevimiz. Çünkü büyük kulüpler bu heyecanı yaşamış. Ancak Rize'nin finalde boy göstermesi Rize'yi müthiş sevindirecektir. Dolayısı ile elimize gelen bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğiz" dedi.

ÇAYKUR Rizespor’un Kupada Hedefi Final

ÇAYKUR Rizespor’un Kupada Hedefi Final

ÇAYKUR Rizespor’un Kupada Hedefi Final

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim