• BIST 9079.97
  • Altın 2300.464
  • Dolar 32.3187
  • Euro 35.088
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Çaykur Rizespor: 1 – Mersin İdmanyurdu: 0

Çaykur Rizespor: 1 – Mersin İdmanyurdu: 0
Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Ufuk Buncuklu, Ousmane Viera, Ertuğrul Ersoy (Dk. 77 Robin Yalçın), Sercan Kaya, Eren Albayrak, Ludovic Sylvestre, Cedrick Makiadi...

Stat: Ahmet Suat Özyazıcı

Hakemler: Mustafa İlker Coşkun, Önder Yılmaz, Osman Karakaş

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Ufuk Buncuklu, Ousmane Viera, Ertuğrul Ersoy (Dk. 77 Robin Yalçın), Sercan Kaya, Eren Albayrak, Ludovic Sylvestre, Cedrick Makiadi (Dk. 84 Oğuzhan Malcı), Muhammed Emin Balcılar, Murat Duruer, Teddy Chevalier (Dk. 89 Koray Altınay)

Mersin İdmanyurdu: Nihat Şahin (Dk. 71 Hasan Daş), Mehmet Taş, Berkan Afşarlı, Kudbettin Tekin Oğrak, Rahmi Çelik, Serol Demirhan, Hakan Olkan, Emrah Özyaylaz (Dk. 46 Gökhan Akkan), Ahmet Taner Çukadar, Mahmut Tekin (Dk. 79 Mehmet Ali Kaçar), Sinan Kaloğlu

Gol: Dk. 14 Ludovic Sylvestre (Çaykur Rizespor)

Sarı kart: Dk. 42 Mehmet Taş (Mersin İdmanyurdu

Türkiye Kupası D Grubu'nda Çaykur Rizespor ile Mersin İdmanyurdu arasında Trabzon Ahmet Suat Özyazıcı Stadı'nda oynanan maçı Çaykur Rizespor, Ludovic Sylvestre'nin golüyle 1 - 0 kazandı.

İki takım arasında çarşamba günü saat 17.00'de Rize Yeni Şehir Stadı'nda oynanması gereken maç, stadyum zeminin karla kaplı olmasından dolayı bugün saat 12.00'ye ertelenmişti. 2 gündür devam eden çalışmalara rağmen stat zeminindeki kar temizliğinin tamamlanamaması üzerine ise müsabaka Trabzon'a alındı.

10 puanla gruptan ikinci olarak bir üst tura çıkmayı daha önce garantileyen Çaykur Rizespor, müsabakaya yedek ve genç oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadro ile çıktı. 4 puanla grupta iddiası bulunmayan Mersin İdmanyurdu ise teknik direktör Ümit Özat, kaleci Nihat ve Sinan Kaloğlu gibi tecrübeli isimler dışında tamamına yakını PAF takımdan oluşan oyuncuları sahaya sürdü. A takım oyuncuları Antalya'da kampta olan genç hoca, yedek kulübesinde de biri kaleci 3 futbolcu oturttu.

14. dakikada Eren Albayrak'ın pasıyla ceza sahası önünde topla buluşan Sylvestre, ceza alanına girer girmez yerden şutunu attı, top kalecinin solundan direğin dibinden filelere gitti: 1-0.

İki takımında karşılıklı ataklarının bulunduğu müsabaka başka gol olmadı ve Çaykur Rizespor, sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla puanını 13'e yükselten Çaykur Rizespor, 15 puanlı Bucaspor'un ardından grup ikincisi olarak son 16'ya kaldı. Yeşil mavileler, C Grubu'nda oynanacak son maçların ardından belli olacak rakibini beklemeye başladı.

Çaykur Rizespor: 1 – Mersin İdmanyurdu: 0

Çaykur Rizespor: 1 – Mersin İdmanyurdu: 0

Çaykur Rizespor: 1 – Mersin İdmanyurdu: 0

Çaykur Rizespor: 1 – Mersin İdmanyurdu: 0

Çaykur Rizespor: 1 – Mersin İdmanyurdu: 0

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim