• BIST 9079.97
  • Altın 2321.592
  • Dolar 32.3302
  • Euro 34.9641
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Çaycumalı Muhtarlardan Birlik Ve Beraberlik Yemeği

Çaycumalı Muhtarlardan Birlik Ve Beraberlik Yemeği
Çaycuma Muhtarlar Derneği üyelerine yönelik birlik beraberlik yemeği düzenledi.

Çaycuma Muhtarlar Derneği üyelerine kaynaşma yemeği düzenledi.

Çaycuma Muhtarlar Derneği üyelerine yönelik birlik beraberlik yemeği düzenledi. Yemeğe, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Jandarma Karakol Komutanı Ruhi Çevik, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın, İl Genel Meclis Başkanı Vacit Durdubaş, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol, İl genel meclis üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda muhtar katıldı.

Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen açılış konuşmasında; "Birlik beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu şu dönemde yemeğime katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Mevcut yönetim sistemi çerisinde muhtarlıklar yerel yönetimlerin çok önemli bir parçasıdır. Yol, su, elektrik, kanalizasyon çalışmalarından, doğum ve cenazeler gibi çok geniş yelpazede vatandaşın taleplerinin bilincindedirler. Sorumlulukları altındaki köylerde, mahallelerde muhtarlar devlettir, Sayın Cumhurbaşkanımızın temsilcisidirler. Muhtarlarımız devletimizi temsil etmektedirler"dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Vacit Durdubaş, "Ülkemizde son zamanlarda birlik ve berberliğe ciddi anlamda ihtiyacımız var. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan bu görevleri en iyi şekilde yapmak için el birliği ile gayret etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Sizler zaten köylerimizde yapılacak işleri, il genel meclis üyesi arkadaşlarımı ile beraber neler yapabileceğimizi planlıyor, yıl içerisinde yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Kaymakam Serkan Keçeli muhtarların zor bir görev yaptığını ifade ederek; " Herkes muhtarlık yapamaz. Hakkıyla muhtar olabilmek demek, köyünde ve mahallesinde kaç kişi yaşıyorsa hepsinin evdeki halinden anlamaya çabalamak demektir. O yüzden muhtar seçilene kadar, kendinizden ve ailenizden sorumluydunuz, muhtar olmaya niyetlenerek aslında çok büyük yüklerin altına girdiniz. Hakkını vererek muhtarlık yapmak istiyorsanız, köyünüzde ve mahallenizde kaç kişi yaşıyorsa, hepsinin derdini kendi derdiniz gibi bilmeniz gerekiyor. Zor bir göreve talip olmuş insanlarsınız. Hepinize bu zor görevde başarılar diliyorum"dedi.

AK Parti Milletvekili Faruk Çaturoğlu, "Türkiye son zamanlarda birçok dallarda atılımlar yaptı. Her zaman daha fazla birlik beraberlik içerisinde olmalıyız. Eskiden Cumhurbaşkanlığımız kimsenin ulaşamadığı yerlerdi. Ama şimdi Cumhurbaşkanımız muhtarları külliyeye davet ediyor. Orada muhtarlarımız ile birlikte gündemi paylaşıyor. Çaycuma'da çok tatlı hatıralarımız oldu" dedi.

Konuşmaların ardından Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen, Milletvekili Faruk Çaturoğlu'na muhtarların taleplerini dosya halinde sunarken, Çaturoğlu'na madenci heykeli, Kaymakam Serkan Keçeli'ye plaket takdim etti.

Çaycumalı Muhtarlardan Birlik Ve Beraberlik Yemeği

Çaycumalı Muhtarlardan Birlik Ve Beraberlik Yemeği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim