• BIST 9524.59
  • Altın 2491.05
  • Dolar 32.5468
  • Euro 34.7226
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

Çaycuma’da Büyük Buluşma

Çaycuma’da Büyük Buluşma
Çaycuma İlçe Müftülüğü ve Çaycuma Gençlik Merkezi tarafından yapılan Sabah namazı buluşmaları devam ediyor.

Çaycuma İlçe Müftülüğü ve Çaycuma Gençlik Merkezi tarafından yapılan Sabah namazı buluşmaları devam ediyor.

İlçe'de birinci yılını dolduran İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu Gençlik Buluşmaları'nın çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Bugün bir özel anı yaşıyoruz. Çaycuma'nın 17. Bölgesinde gençlerimiz Filyos'undan, Saltukova'sından, Perşembe'sinden, Nebioğlu'ndan, Karapınar'ından, Dağüstü Köyü'nden, Güzeloğlu'ndan, Geriş'inden, Kayıkçılar'ından, Dereköseler Köyü'nden, Çaycuma'nın merkezinden ve daha sayamadığımız köylerden gelen sevgili gençler Allah'ın evine, Kabe'nin şubesine hoş geldiniz. İnsanlar bir şeyler arıyor. İnsanlar geçici zevklerinden bunalan ruhlarını arıyor. İnsanlar manevi ışık arıyor. Peygamberimizin saçtığı o ışığın nurunu arıyor. En güzel topluluk şuan hitap ettiğim topluluk. Bu topluluk uykudan uyanan topluluk. Sahip olduğunuz değeri unutmayınız. Bu birinci buluşma, ikinci ve üçüncüleri de olacak. Çanakkale ruhunu yaşatmalıyız. Osmanlıyı ayakta tutan iman ve Kur'an'dır. Kur'an ve sünnete sımsıkı sarılalım" dedi.

Gençlik Merkezi Müdürü Şendoğan Kaya ise gençlerin sayılarının her geçen gün arttığını bununda kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Kaya, "Sabah namazında bizleri buluşturan Rabbimiz'e hamdolsun. Zikirler ederek, dua ve tesbihat yaparak, birlikteliğimizi aynı camide, aynı safta, yan yana, omuz omuza durarak pekiştirip güne başlamak, Rabbimizin rahmetine vesile olur, İnşaallah. Gençler olarak sabahın seher vaktinde camilerde buluşuyoruz. Ülkemiz, Milletimiz ve İslam âlemi için dualar ediyoruz. Allah (CC), yaptığımız dualarımızı kabul buyursun. Samimiyet içerisinde birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin ve bizleri İslam üzere yaşatıp hayatımızı İslam üzere sonlandırmayı hepimize nasip eylesin. Günümüz hayırla, nurla dolsun, kazançlarınız bereketli olsun Rabbim hayırlı işlerimizde hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Yurdumuza içeriden ve dışarıdan göz dikenlere fırsat vermesin" diye konuştu.

Çaycuma’da Büyük Buluşma

Çaycuma’da Büyük Buluşma

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim