• BIST 9132.45
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Çaycuma MYO’da Öğrenciden Öğrenciye Çağrı Merkezi Hizmeti

Çaycuma MYO’da Öğrenciden Öğrenciye Çağrı Merkezi Hizmeti
Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Çaycuma Meslek Yüksekokulu'nda kurulan Çağrı Merkezi, ilk hizmetini BEÜ öğrencilerine verecek.

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Çaycuma Meslek Yüksekokulu'nda kurulan Çağrı Merkezi, ilk hizmetini BEÜ öğrencilerine verecek. Çaycuma Meslek Yüksekokulu ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının işbirliği ile gerçekleştirilecek çalışma kapsamında öğrenciler Üniversiteleri ile ilgili her türlü soruya Çağrı Merkezine ulaşarak cevap bulabilecek.

İletişim sektöründe çok önemli bir konuma gelen çağrı merkezlerine bir yenisi daha eklendi. BEÜ Çaycuma MYO bünyesinde kurulan Çağrı Merkezi, hem sektörün ihtiyaçlarına cevap verecek hem de Meslek Yüksekokulunun Çağrı Merkezi Hizmetleri Programında okuyan öğrencilere uygulama olanağı sağlayacak.

Çaycuma MYO bünyesinde 2012-2013 Akademik Yılda açılan Çağrı Merkezi Hizmetleri Programında eğitim gören öğrencilerin derslerde gördükleri teorik bilgileri uygulamaya dönüştürmeleri amacıyla kurulan çağrı merkezi, ilk hizmetini BEÜ'de öğrenim gören 30 bin öğrenciye verecek. Yapılacak çalışmanın ilk aşamasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığınca hazırlanan ve sıklıkla sorulacağı öngörülen sorular için hazırlanan cevaplar, Çağrı Merkezinde bulunan sisteme aktarılacak. Öğrenciler böylece Çağrı Merkezini aradıklarında sorularına cevap bulabilecekler. Çağrı Merkezi Sisteminde cevabı bulunmayan sorular için operatör ilgili birimden bilgi alacak ve öğrenciyi arayarak sorusunun cevabını iletecek.

"SEKTÖRE NİTELİKLİ ELEMAN KAZANDIRMAK İÇİN ÇAĞRI MERKEZİNİ KURDUK"

Çağrı Merkezi sektörünün hızla büyüdüğünü ve 80 bin kişinin istihdam edildiğini hatırlatan BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Çağrı Merkezinin çalışmaları ile ilgili şunları söyledi:

"Ülkemizde kalifiye ara eleman yetiştirmek her zamankinden daha stratejik bir hale almıştır. Açtığımız ve açmakta olduğumuz Meslek Yüksekokullarında kalifiyeli elemanların yetişmesi için her türlü ortamı sunmak için çalışıyoruz. Planlamalarımızı, Ülkemizde sektörlerin ihtiyaç duyduğu alanlara göre yapıyoruz. Çaycuma MYO'da kurulan Çağrı Merkezi Hizmetleri Programındaki öğrencilerin sektörde göreve başlamadan uygulamalı olarak böyle bir ortamda bulunuyor olmaları kendileri açısından çok önemli bir birikim getirecektir. Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı ile Öğrenci İşleri Daire Başkanlığımızca hazırlanan çalışma ile öğrencilerimiz hem arkadaşlarının sorularına cevap verecekler hem de kendilerini geliştirme şansı bulacaklar. Çağrı Merkezimiz süreç içinde, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezimizin randevu takip ve diğer iletişim faaliyetleri içinde hizmet sunabilecektir. Bu vesileyle Çağrı Merkezinin kurulmasında emeği geçen Çaycuma MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hikmet Yazıcı'ya, Çağrı Merkezi Program Sorumlusu Öğr. Gör. Serkan Koşoçaydan'a ve Çağrı Merkezi Hizmetleri Programındaki tüm öğretim elemanlarına şükranlarımı sunuyor, Çağrı Merkezinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

Çaycuma MYO Çağrı Merkezi Hizmetleri Programından geçen yıl mezun olan 30 öğrencinin kamu kurumlarında, 20 öğrencinin ise özel sektör kuruluşlarında istihdam imkanı buldu. Çağrı Merkezi, 2015-2016 Akademik Yılı Bahar Döneminde hizmet verecek.

Çaycuma MYO’da Öğrenciden Öğrenciye Çağrı Merkezi Hizmeti

Çaycuma MYO’da Öğrenciden Öğrenciye Çağrı Merkezi Hizmeti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim