• BIST 9749.06
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C

Çavuşoğlu’ndan Kulüp Başkanlarına Tepki

Çavuşoğlu’ndan Kulüp Başkanlarına Tepki
Multigroup Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, son zamanlarda kulüp başkanları ve spor yorumcularının, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Kuddusi...

Multigroup Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, son zamanlarda kulüp başkanları ve spor yorumcularının, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Kuddusi Müftüoğlu'nun Alanyalı olmasından dolayı, başarılarını gölgelendirilmeye çalıştığını ifade ederek, açıklamalara sert tepki gösterdi.

Multigroup Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, son zamanlarda kulüp başkanları ve spor yorumcularının, MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu'nun Alanyalı olmasından dolayı, başarılarının gölgelenmeye çalışıldığını ileri sürerek açıklama yaptı. Yaşananları üzülerek takip ettiklerini söyleyen Çavuşoğlu, "Multigroup Alanyaspor Kulübü olarak bugüne kadar bileğimizin hakkıyla buraya geldik. Özellikle bu sezon Müftüoğlu'nun MHK başkanı olmasından sonra en çok mağduriyet yaşayan kulüplerin başında geliyoruz. Bugüne kadar lehimize haksız tek bir karar verilmediği gibi aleyhimize verilen birçok karar ve puanlarımızın gittiği birçok maç vardır" diye konuştu.

"BU AÇIKLAMALARI YAPANLARI ESEFLE KINIYORUZ"

Geçmiş dönemde kendilerinin aleyhinde birçok karar verildiğini ifade eden Çavuşoğlu, "Kardemir Karabükspor, Şanlıurfaspor ve Altınordu maçlarında verilmeyen penaltılarımız, Balıkesirspor maçında aleyhimize verilen haksız penaltı ile mağlup olduk. Gereksiz yere oyundan atılan oyuncularımız ve cezalı duruma düşen futbolcularımız da oldu. Multigroup Alanyaspor hakem hatalarıyla bu ligin en çok mağdur olan takımlarının başında gelmesine rağmen bundan sonraki maçlarda önümüzün kesilmesi yönünde algı oluşturma amaçlı olan bu açıklamaları yapanları esefle kınıyoruz" dedi.

"SAHTE KİŞİLİKLERİNİN OLDUĞUNUN EN BÜYÜK GÖSTERGESİDİR"

Spor yorumcularına da yüklenen Çavuşoğlu, "Süper Lig'deki bazı yorumcuların, bu ligi takip etmemelerine rağmen siparişle böyle yorumlar yapması ne kadar sahte kişiliklerinin olduğunun en büyük göstergesidir. Bu ligde Multigroup Alanyaspor'un 2 sezondur nasıl futbol oynadığını, kısıtlı bütçelerle ne kadar doğru transferler yaptığını, hangi başarıları elde ettiğini, yönetim kurulunun misafirperverliğini, teknik heyetinin ve oyuncularının sahadaki özverisini en iyi taraftarlar ve PTT 1. Lig yorumcuları bilir. Hayri Ülgen, Tanju Çolak, Devrim Zengin, Cevdet Ünüvar, Tunç Kayacı, Sinan Tural ve Ferit Yılmaz'ın bugüne kadar yaptıkları yorumları herkes geriye dönüp izlesinler. Multigroup Alanyaspor'un bu noktaya alnının akıyla ve mücadelesi ile geldiğini bir kez daha teyit edeceklerdir" açıklamasını yaptı.

"KİMSEYE HAKKIMIZI YEDİRMEYİZ"

Son dönemde verilen karalarda sadece kendi takımları ile ilgilendiklerini söyleyen Çavuşoğlu, "Nasıl daha iyi futbol oynarız, ligin en çok gol atan ekibiyiz, daha fazlasını nasıl atarız, ne zaman en az gol yiyen takım oluruz, nasıl daha başarılı oluruz konularına kafa yoruyoruz. Bu sezon yönetimi, taraftarı, teknik heyeti ve futbol takımıyla Süper Lig'e çıkmayı kafasına koymuş bir ekip olarak önümüze çıkacak olan tüm engelleri futbol sahası çizgisi içinde vereceğimiz mücadeleyle aşarak tüm Türkiye'ye göstermeye devam edeceğiz. Multigroup Alanyaspor Kulübü olarak kimseye hakkımızı yedirmeyiz. Kimsenin en küçük bir hakkının yenmesini de istemeyiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim