• BIST 9079.97
  • Altın 2325.218
  • Dolar 32.3458
  • Euro 34.9467
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Çavuşoğlu: Uşak Belediyesinin çalışmaları göğsümüzü kabarttı

Çavuşoğlu: Uşak Belediyesinin çalışmaları göğsümüzü kabarttı
Uşak programında AK Parti İl Teşkilatını ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, İl Başkanı Mehmet Çakın'ın etrafından kenetlenilmesi...

Uşak programında AK Parti İl Teşkilatını ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, İl Başkanı Mehmet Çakın'ın etrafından kenetlenilmesi gerektiğini dile getirerek; "Uşak Belediyesinin çalışmaları da göğsümüzü kabarttı" ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Çakın'ın geçtiğimiz günlerde görevine başladığını ve teşkilatın etrafında kenetlenmesi gerektiğini söyleyen Çavuşoğlu: "AK Parti kurulduğu ve iktidar olduğu günden itibaren sürekli değişim ve dönüşümü yaşadı. Sürekli olarak kendisini de yeniledi ve mevcut dinamizmini muhafaza ederek milletine hizmet etti. Türkiye'de yapılamaz denen bir çok hizmeti hayata geçirdik. Milletimiz tam 12 seçimdir teveccühünü partimize yönelik yerine getirdi. Türkiye son yıllarda bir türbülansın içinden geçiyor. Batılı devletler Türkiye açısından hiç alışık olmadıkları bir durumla karşı karşıya geldiler. Kapının eşiğinde bekletilen, ensesine vurulup lokması alınan ve kendi tezleri bir kenara bırakılan bir Türkiye'nin bu coğrafyada var olması mevzu bahis değil. Cumhurbaşkanımız millet bize hangi istikameti çizerse o yoldayız dedi ve kefenimi giydim de yola çıktım dedi. Bu büyük bir meydan okumaydı. Daha önceki dönemlerde milletin teveccühüne mazhar olan siyasi partiler Ankara'ya gelince millete sırtını döndüler ve millet nezdinde kabul görmediler. Ama siz kendisine kefen biçen bir adam için bir şeyi dikta etmeniz ve ona ayar vermeniz mümkün olmaz. AK Parti milletin itibarını yükseltmek için çok önemli adımlarımız oldu. Önümüzde 2023 var ve bunun için gece demeden gündüz demeden çalışmalıyız" dedi.

Çavuşoğlu: Uşak Belediyesinin Çalışmaları Göğsümüzü Kabarttı

Daha önce Uşak'a seçim çalışmaları için geldiğini hatırlatan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, "Uşak'ta çok güzel bir birliktelik var. Bizler her zaman için yük olan değil, yük alanlar olmalıyız.Uşak teşkilatı, Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımıza yük olan değil, yük alan bir yapıda olduklarını her zaman gösterdiler. Bugün Uşak Belediye Başkanımızı ziyaret ettik ve orada Uşak için yapılmış projeler, göğsümüzü kabarttı. Hizmetlerin devamlı olmasını diliyorum. Ayrıca Uşak Ulu Camii'nde yerinde bir inceleme yaptık ve gerekli talimatları vererek, esnafın feraha kavuşmasını istedik.Bundan sonra Vakıflar Bölge Müdürümüz hafta bir gün gelip bu işi takip edecek" dedi.

Uşak, Ankara'da Çok İyi Temsil Ediliyor

Çavuşoğlu, sözlerini şu şekilde tamamladı: "Ankara'da Uşak gerçekten iyi temsil ediyor. Mehmet Altay ve Alim Tunç uyumlu bir şekilde çalışıyor ve ilin hizmet alması noktasında önemli işler başarıyorlar. Ben daha önce yerel seçimler için Uşak'a gelmiştim ve buradaki birlikteliği görünce Uşak'ı kazandık dedim. Bugüne kadar Uşak'tan Ankara'ya hiçbir zaman için sıkıntı ve dert gitmedi"

Çavuşoğlu, ziyaretin ardından kentten ayrıldı.

Çavuşoğlu: Uşak Belediyesinin çalışmaları göğsümüzü kabarttı

Çavuşoğlu: Uşak Belediyesinin çalışmaları göğsümüzü kabarttı

Çavuşoğlu: Uşak Belediyesinin çalışmaları göğsümüzü kabarttı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim