• BIST 9530.47
  • Altın 2482.192
  • Dolar 32.4467
  • Euro 34.7961
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

Çat Belediyesi Erzurum’u Gül Yağmuruna Tuttu

Çat Belediyesi Erzurum’u Gül Yağmuruna Tuttu
Çat Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Erzurum şehir merkezini adeta gül yağmuruna tuttu.

Çat Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Erzurum şehir merkezini adeta gül yağmuruna tuttu. Şehrin çeşitli noktalarında oluşturulan stantlarda vatandaşlara gül dağıtan belediye, Kutlu Doğum Haftası'nın en renkli etkinliğine imzasını attı.

Kutlu Doğum Haftası, Erzurum'da oldukça anlamlı bir etkinlikle kutlandı. Erzurum'un Çat İlçe Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Cumhuriyet Caddesi'nde vatandaşlarla hem sohbet etti, hem de gül dağıttı. "Kardeşliği O'nunla Öğrendik" sloganıyla Cumhuriyet Caddesi boyunca açılan stantlarda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kılıç, beraberinde Başkan Yardımcısı M. Mazhar Özdemir'le birlikte yediden yetmişe herkese gül dağıttı. Vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, elindeki gül demetleriyle birlikte şehir merkezinde adeta mekik dokurken, vatandşların gül alabilmek için birbirleriyle yarıştığı etkinlikte tam 12 bin adet gül dağıtımı yapıldı.

BAŞKAN KILIÇ: NE MUTLU BİZE Kİ, O'NA ÜMMETİZ

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla ilk etkinliği Cuma günü ilçede gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, "Çat ilçemizdeki camilerimizde Mevlid-i Şerif okutmuş ve ardından ilçe meydanında hemşehrilerimize gül dağıtmıştık. Bu etkinliğin ardından bugün de Erzurum'un muhtelif noktalarında kurduğumuz stantlarda halkımıza gül dağıttık. Mahallebaşı, Kombina Caddesi, Kongre Caddesi, Hasteneler Caddesi, Çayşkara Caddesi, Havuzbaşı ve Cumhuriyet Caddesi'ndeki stantlarımızda toplam 100 personelimizle Kutlu Doğum Haftası'nda Gül'lerin en güzelini, yani Kutlu Nebi'yi yine Gül'lerle andık" diye konuştu.

Etkinlikte 12 bin adet gül dağıtıldığını açıklayan Başkan Arif Hikmet Kılıç, "Etkinliğimizin sloganı; "Kardeşliği O'nunla Öğrendik" oldu. Çünkü biz birlik ve beraberliği, sevgiyi, şefkati, yardımlaşma ve dayanışmayı Allah Resulü'nden öğrendik. Ne mutlu bizlere ki, O'nun ümmetiyiz, ne mutlu bizlere ki; O'nun yolundan yürüyoruz" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN KILIÇ'A VATANDAŞLARDAN BÜYÜK İLGİ

Etkinliğe başından sonuna kadar refakat eden ve eline demetler halinde aldığı aldığı gülleri Cumhuriyet Caddesi boyunca genç-yaşlı ve kadın-erkek demeden herkese dağıtan Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı. Başkan Kılıç'ın dağıttığı güllerden alan vatandaşlar, etkinlikten dolayı Çat Belediyesi'ni kutlarken, kimi vatandaşlar da Başkan Kılıç'la hatıra fotoğrafı çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Etkinlik, üzerinde "Kardeşliği O'nunla Öğrendik" yazılı pankartlarla yapılan toplu yürüyüşün ardından sona erdi.

Çat Belediyesi Erzurum’u Gül Yağmuruna Tuttu

Çat Belediyesi Erzurum’u Gül Yağmuruna Tuttu

Çat Belediyesi Erzurum’u Gül Yağmuruna Tuttu

Çat Belediyesi Erzurum’u Gül Yağmuruna Tuttu

Çat Belediyesi Erzurum’u Gül Yağmuruna Tuttu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim