• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 26 °C

Castrol’dan Balcıoğulları Palet’e Ödül

Castrol’dan Balcıoğulları Palet’e Ödül
Ahşap palet ve ahşap ambalaj sektörünün Türkiye'deki lider firmalarından Balcıoğulları Orman Ürünleri Ambalaj Sanayii A.Ş.'ye Türkiye'nin lider madeni...

Ahşap palet ve ahşap ambalaj sektörünün Türkiye'deki lider firmalarından Balcıoğulları Orman Ürünleri Ambalaj Sanayii A.Ş.'ye Türkiye'nin lider madeni yağ markalarından Castrol tarafından "süreç yetkinliği" ödülü verildi.

Firmaya ödülü Bursa Hilton Otel'de düzenlenen ve Castrol Madeni Yağlar Firmasının üst düzey yöneticilerinin katıldığı törende verildi. Balcıoğulları Palet A.Ş'den yapılan açıklamada, 1943 yılında kurulan firmanın 73 yıldır sektörde en iyiyi hedeflediği vurgulandı. İleri teknoloji ve tecrübeli personelle müşteri memnuniyeti ilkesiyle çalıştıkları vurgulanan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

"Kurulduğumuz ilk günden bugüne kadar hedefimiz sektörde en iyi firmalar arasında yer almak oldu. Makineleşmeye önem verdik ve yüksek teknolojiye yatırım yaptık. Firmamızda son teknoloji makine parkurumuzla özenle, Avrupa standartlarında ve yüksek ve kalitede üretim yapıyoruz. Amacımız, müşterilerimizin başta Avrupa olmak üzere dünyanın tüm ülkelerinde prestijlerini korumaktır. DB-HT EUR-EPAL TR damgalı ürünlerimizle; müşterilerimizin sevk ettiği mallar dünyanın her yerinde güvenle ve hiçbir engelle karşılaşmadan dolaşıyor. Firmamızda personelimizin yetkinliğini arttırmak için sürekli eğitimler de yapıyor, iş güvenliğini öncelikli kural olarak benimsiyoruz. Bu çabalarımızın karşılığı olarak dünya devi firmaların tedarikçileri arasında üst sıralarda yer aldık. Dünya devi müşterilerimizden biri olan Castrol Madeni Yağlar firmasının 2015 yılında ambalaj tedarikçileri arasında "süreç yetkinliği" ödülüne layık görülmekten dolayı gururluyuz. Ödülün alınmasında emeği geçen bütün çalışanlarımızı yürekten kutluyoruz. Aldığımız ödül ile daha büyük bir moral ile çalışmaya devam edeceğiz."

Castrol’dan Balcıoğulları Palet’e Ödül

Castrol’dan Balcıoğulları Palet’e Ödül

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim