• BIST 9067.6
  • Altın 2293.698
  • Dolar 32.31
  • Euro 35.1283
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Castrol Ford Team Türkiye bir kez daha zirvede

Castrol Ford Team Türkiye bir kez daha zirvede
Sezon bitmeden hedeflerine ardı ardına ulaşarak takım olarak çıtayı daha da yükselten bir performans sergileyen Castrol Ford Team Türkiye, tüm sponsor...

Sezon bitmeden hedeflerine ardı ardına ulaşarak takım olarak çıtayı daha da yükselten bir performans sergileyen Castrol Ford Team Türkiye, tüm sponsor firma yöneticilerinin ve takım üyelerinin aileleriyle bir araya geldiği özel bir etkinlikle 2015 yılı şampiyonluklarını kutladı.

Castrol Ford Team Türkiye'nin şampiyonluk kutlama etkinliğinde konuşma yapan Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, "Otomotiv sektörünün tüm zorluklara rağmen ayrıcalıklı bir yıl yaşadığı 2015'te, Castrol Ford Team Türkiye de motor sporlarında bizleri ve paydaşlarını mutlu eden sonuçlarla birlikte Türkiye'yi gururlandıran başarılar elde etti. Takımımız artık gelenekselleşmiş Türkiye Ralli Şampiyonlukları'na bu yıl Avrupa Ralli Kupası gibi çok önemli bir kupayı da kattı. Tüm sponsorlarımız, iş ortaklarımız ve hatta basın mensuplarımız da bu takımının bir parçasıdır. Bu anlayış ve bu ekip 2016 yılında ve sonrasında da daha büyük başarılara imza atacaktır." şeklinde konuştu.

2015 Türkiye Ralli Şampiyonası kapsamında takımlar ve pilotlar klasmanında şampiyonluklarının yanı sıra Avrupa Ralli Kupası'nı da ilk kez Türkiye'ye kazandıran Castrol Ford Team Türkiye, Türkiye Ralli Genç Pilotlar Birincisi ve Türkiye Ralli İki Çeker Kupası Şampiyonluğunu da başarı listesine ekledi.

Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Castrol Ford Team Türkiye'ye destek olan tüm sponsorlara özellikle teşekkür etti.

Motor sporlarındaki varlığını 1998 yılından bu yana kesintisiz sürdüren Castrol Ford Team Türkiye, 2015 yarış sezonunda; Türkiye Ralli Şampiyonluğu, Avrupa Ralli Kupası Birinciliği, Türkiye Ralli Takımları Şampiyonluğu, Türkiye Ralli Genç Pilotlar Birinciliği ve Türkiye Ralli İki Çeker Kupası Şampiyonluğu'nu kazanırken, takım pilotları da toplamda 17 ödül ile sezonu tamamladılar. Bu sonuçlarla Castrol Ford Team Türkiye, 19 yıllık yarış geçmişinde toplamda 635 start ve 585 finiş, 80 şampiyonluk ve 240 kupa ile önemli bir başarıya da imza attı.

Castrol Ford Team Türkiye bir kez daha zirvede

Castrol Ford Team Türkiye bir kez daha zirvede

Castrol Ford Team Türkiye bir kez daha zirvede

Castrol Ford Team Türkiye bir kez daha zirvede

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim