• BIST 9079.97
  • Altın 2322.804
  • Dolar 32.3596
  • Euro 34.9247
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Casio, İstanbul için saat tasarladı

Casio, İstanbul için saat tasarladı
Japon Casio, İstanbul için saat tasarladı. Sınırlı sayıda üretilen G-Shock İstanbul 2016 saat koleksiyonu, basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı.

Japon Casio, İstanbul için saat tasarladı. Sınırlı sayıda üretilen G-Shock İstanbul 2016 saat koleksiyonu, basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı.

Toplantı İstanbul aşığı Saffet Emre Tonguç'un sunumu ile başladı. Toplantıda Casio markalı ürünleri müşterileri ile buluşturan Ersa Saat'in Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ergün de söz aldı.

G-Shock İstanbul koleksiyonuna Boğaziçi Köprüsü, Kız Kulesi, şehir hatları vapuru ve boğazın martıları ilham oldu. 3 renk olarak tasarlanan koleksiyon, özel tasarım kutularda ve özel tasarım G-Shock İstanbul tişörtü ile satışa sunuldu. Her renginden 500'er adet üretilen ürünler, Casio G-Shock noktalarında satışa sunuldu.

Ersa Pazarlama Müdürü Pınar Baykal, dünyaca ünlü saat markasının İstanbul için koleksiyon üretmesinin gurur verici olduğunu belirtti. Saffet Emre Tonguç da saatlerin tarihçesini anlattı. Konuyu Fransız devlet adamı Napolyon'a bağladı. Tonguç Napolyon'un bir sözüne atıfta bulundu ve "Kendileri "dünya tek bir ülke olsaydı başkenti İstanbul olurdu" demiş. Yaşasa kolunda Casio G-Shock İstanbul koleksiyonundan bir saat olurdu." ifadelerini kullandı.

Öte yandan G-Shock İstanbul, 8 Mayıs'ta tertip edilecek festivale de katkı sunacak. Festivalin konukları; sohbet etme, duvar boyama, müzik dinleme gibi aktivitelerde yer alacak.

Ayrıca etkinlikten evvel, Nisan ayında şehrin ayrı yerlerinde ve sosyal medyada aktivitiler planlanıyor. Instagram'dan #24hoursistanbul hashtagi ve @casiosaat etiketi ile yapılacak selfie yarışmalarına katılanlar hediyeler elde edecek.

G-Shock İstanbul ile ilgili teknik detaylar şöyle:

"Analog dijital, darbelere dayanıklı, 200 metreye kadar su geçirmez, silikon kordon, mineral cam, 1/1000 saniye hassasiyetli kronometre, hız göstergesi, 48 şehirli Dünya saati, 5 alarm, LED ışık.

ERSA Pazarlama Müdürü Pınar Baykal, dünyada ilk kez global bir saat markasının İstanbul için özel bir koleksiyon üretmiş olmasından dolayı gurur duyduklarını ve bu gururu tüm Türkiye, tüm İstanbul severler olarak birlikte yaşamamız gerektiğini ifade etti. G-Shock özel İstanbul koleksiyonu aynı zamanda bir şehir festivaline ev sahipliği yapacak ve 8 Mayısta Maçka Küçükçiftlikpark'ta G-Shock City Festival adı altında tüm İstanbul severlere unutulmayacak bir gün yaşatacak. "

Cihan

Casio, İstanbul için saat tasarladı

Casio, İstanbul için saat tasarladı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim