• BIST 9456.54
  • Altın 2497.51
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.7825
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Çarşamba’da Kapalı Yol Yok

Çarşamba’da Kapalı Yol Yok
Samsun Büyükşehir Belediyesi, kardan dolayı kapanan yol açma çalışmalarının ardından genişletme çalışmalarını da tamamladı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kardan dolayı kapanan yol açma çalışmalarının ardından genişletme çalışmalarını da tamamladı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi karla mücadeleye devam ediyor. Geçen hafta Samsun merkezinde de görülen kar yağışları bazı ilçelerde daha etkili oldu. Yağışların en çok etkili olduğu ilçelerden birisi olan ve 1 metrenin üzerinde kar kalınlığı olan Çarşamba ilçesinde onlarca mahalle yolu ulaşıma kapandı. Kapanan yolların açılmasını sağlayan ve gece gündüz dinlemeden çalışan Samsun Büyükşehir Belediyesi Çarşamba Fen İşleri Şube Müdürlüğü personelleri karla mücadeleye devam ediyor.

Samsun'un büyük ilçelerinden olan ve merkeze uzak birçok köyü bulunan Çarşamba'da Büyükşehir Belediyesi ekipleri kapanan yolların açılması için gece-gündüz çalışarak kapalı yolları açtı ve ulaşımı sağladı. Sadece yolların açmakla kalmayan ekipler hasta vatandaşların hastanelere götürülmesini de sağladı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Çarşamba Fen İşleri Şube Müdürü Ferhan Kodalak, ilçede ulaşım sağlanamayan mahalle kalmadığını belirterek, "Kar yağışı başlamadan önce hazırlıklarımızı tamamlamıştık. 30 Aralık itibariyle etkili olan kar yağışına anında müdahale ederek yollarımızı açtık. Dün geceye kadar da yol genişletme çalışmalarımızı tamamladık. Çarşamba'da 6 adet greyder, 3 adet kar bıçaklı kamyon, 2 adet kazıcı yükleyici, 1 adet yükleyici, 1 adet dozerden oluşan araç grubuyla ve 35 kişilik ekibimizle çalışmalarımızı hızlı bir şekilde gerçekleştirdik. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak mahsur kalan vatandaşlarımızın kurtarılmasında, hastaların hastanelere yetiştirilmesinde büyük çaba sarf ettik. İlçemizde meydana gelebilecek her türlü olumsuz gelişmeye karşı her an hazırlıklı olarak, sosyal belediyecilik gereği çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz" dedi.

Çarşamba’da Kapalı Yol Yok

Çarşamba’da Kapalı Yol Yok

Çarşamba’da Kapalı Yol Yok

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim