• BIST 9079.97
  • Altın 2324.114
  • Dolar 32.3616
  • Euro 34.9438
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

Carrefoursa’dan, Kadınlara Özel Venus Kart

Carrefoursa’dan, Kadınlara Özel Venus Kart
Müşteri odaklı çalışmalarına hız veren CarrefourSA, kadın müşterileri için sadakat programına yeni bir kart ekledi.

Müşteri odaklı çalışmalarına hız veren CarrefourSA, kadın müşterileri için sadakat programına yeni bir kart ekledi. Kadınlara özel tasarlanan Venüs Kart özellikle kozmetik, kişisel bakım, hızlı tüketim kategorilerinde ayrıcalıklar sunacak.

CarrefourSA, Sadakat programı dahilinde, hayatın her alanında, sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları olarak gördüğü kadınlar için özel bir kart hazırladı.

Venüs Kart sahipleri, günlük hayatlarına yönelik özel katkılar sağlayan bir programa dâhil olurken, market içinde kozmetik, kişisel bakım ve güzellik ürünlerine ciddi avantajlar kazanabilecek. Bunların yanı sıra hızlı tüketim reyonlarında ayrıcalıklar ve kuaför, sağlık, güzellik konularında işbirliği yapılan markalarda çeşitli olanaklara sahip olacak. Venüs Kart sahibi anneler ise tüm bu ayrıcalıkların yanında çocukları için bakım, temizlik ve hijyen ürünlerinde avantajlı fiyatlardan faydalanabilecek.

FIRSATLAR DÜNYASI BÜYÜYOR

Müşterisini en iyi anlayan, müşterileri için her zaman en iyi çözümü sunan CarrefourSA geliştirdiği sadakat programındaki kart portföyüne kadınlara özel avantajlar sunan Venüs Kart'ın dışında toplu alım yapan ticari kuruluşlar için Ticari Kart ve isme özel Platin Kart'ı da ekledi. Yeni kartları ile alışveriş yapan müşteriler, bir yandan kazanç sağlarken, diğer yandan topladıkları puanlar ile çeşitli ürünlerden ücretsiz olarak yararlanabilecek. Kart sahipleri ayrıca günlük hayatlarında sinema, restoran ya da sigorta gibi farklı alanlarda kullanabilecekleri özel avantajlara da sahip olacak.

Sadakat Programı'na eklenen yeni kartlardan biri olan Ticari Kart, toplu alışveriş yapan müşterilere banka ilişkilerinde kredilendirme, taksitlendirme gibi artı değerli teklifler, alışverişlerde puan, aylık olarak belirli tutarın üzerindeki alışverişlere ekstra puan, kampanyalardan çok sayıda ürün alabilme avantajı veya kısıtlayabilme ve taksitli ödeme avantajı sunacak. Aylık harcama tutarı 750 TL ve üzeri olan müşteriler için isme özel olarak tasarlanan Platin Kart ise her alışverişte sabit puan kazanımı, asistan ve danışmanlık hizmetleri, restoranlarda indirim, sigorta, güvenlik, sağlık, eğlence ve araç destek hizmetlerinde çeşitli avantajlar sağlayacak.

CarrefourSA'nın yeni kartlarına 1 Mart 2016 tarihinden itibaren tüm market ve hipermarketlerinden ulaşılabilecek.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim