• BIST 9693.46
  • Altın 2509.143
  • Dolar 32.5805
  • Euro 34.8237
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Carlos'la devam

Carlos'la devam
Sivasspor Kulübü Asbaşkanı Taşseten: "Hocamız bizi seviyor ve mutlu."

Sivasspor Kulübü Asbaşkanı Faruk Taşseten, kırmızı-beyazlı ekipteki başarısıyla dikkati çeken ve ismi zaman zaman bazı kulüplerle anılan Brezilyalı teknik direktörleri Roberto Carlos'un aksi bir durum olmazsa gelecek sezon da takımın başında olacağını söyledi.

Taşseten yaptığı açıklamada, Roberto Carlos ile bu sezon başında 2 yıllığına sözleşme imzaladıklarını hatırlattı.

İlk teknik direktörlük deneyimini Sivasspor'da yaşayan Carlos'un, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon geride kalan haftalarda önemli başarılara imza attığını vurgulayan Taşseten, "Carlos, kendini ispatlamış bir isim ve kendisine tabii ki teklifler olacaktır. Bizimle devam eden sözleşmesi var ve bunun birinci yılını doldurdu" dedi.

Roberto Carlos'un vereceği her türlü karara saygılarının olduğunu ifade eden Taşseten, "Hocamız, yeni sezon için Sivasspor'da projelerini başlatmış durumda, kamp yeri ve futbolcu alımıyla ilgili çalışmalar yürütüyor. Hocamız, Sivasspor'u ve Sivas'ı seviyor, burada mutlu. Roberto Carlos ve ekibi, aksi bir durum olmazsa önümüzdeki sezon Sivasspor'la devam edecek" diye konuştu.

- Hedef Avrupa kupaları

Avrupa kupalarına katılma hedefiyle sezona başladıklarını dile getiren Taşseten, bu hedeften hiçbir şekilde sapmadıklarını söyledi. Taraftarlardan takımı desteklemeye devam etmelerini isteyen Taşseten, "Allah'ın izniyle Avrupa'ya giden takımlardan biri biz olacağız" ifadesini kullandı.

Avrupa kupalarına katılma hedefine ulaşacaklarına inandıklarını belirten Faruk Taşseten, şunları kaydetti:

"Takımımızda sakatlıkların bitmesi ve futbolcularımızın cezasının sona ermesinin ardından üst üste 3 maç kazandık. Hedefimize ulaşmamız için bu hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Çaykur Rizespor maçı, daha da önem kazandı. Avrupa kupalarına katılmak için kalan maçlarımızı en iyi şekilde tamamlamalıyız."

- Transfer çalışmaları

Sivasspor Kulübü Asbaşkanı Faruk Taşseten, iç transfer çalışmalarının devam ettiğini, Brezilyalı sağ bek Cicinho ile yeniden anlaşma sağladıklarını belirterek, "Sözleşmesi sona eren oyuncumuz pek fazla yok. Teknik direktörümüz Roberto Carlos, önümüzdeki hafta bize rapor sunacak. O rapor doğrultusunda yönetimimiz çalışmalara başlayacak" diye konuştu.

Taşseten, gole dönük orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe ve forvet John Utaka için transfer teklifi gelmesi durumunda, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Roberto Carlos tarafından bu tekliflerin değerlendirileceğini ve kulübün menfaatleri doğrultusunda karar verileceğini söyledi.

Transferle ilgili konuşmak için çok erken olduğunu belirten Taşseten, futbolcuların ve kulüplerin önünü görebilmesi açısından bu konuların sezon bitiminde konuşulması gerektiğini dile getirdi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim